5 x bijzonder overnachten in Nederland - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

5 x bijzonder overnachten in Nederland

1) The Movement Hotel
Dit hotel is nog in wording (middels in crowdfundingcampagne). Het betreft namelijk een deel van de voormalige Bijlmerbajes; dit wordt een tijdelijk hotel dat wordt gerund door asielzoekers. Doel: deze mensen werkervaring op laten doen zodat de kans op re-integratie wordt vergroot. De intentie is dat dit mooie concept begin augustus in bedrijf gaat zijn.

5 x bijzonder overnachten in Nederland - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

2) De Pier
Slapen aan zee, niets heerlijker dan dat, toch? Extra bijzonder is wanneer je ook nog eens kan slapen op een pier. Ja, inderdaad die bekende pier van Scheveningen. Daar kan je sinds november vorig jaar overnachten in 5 luxe suites en een aantal cabins (iets minder luxe, maar nog steeds met een top uitzicht). Extra leuk; je hebt een ‘eigen’ privé reuzerad om de hoek!

5 x bijzonder overnachten in Nederland - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog 5 x bijzonder overnachten in Nederland - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

3) Hotel Vergulden Eenhoorn
Bij mij om de hoek en ik was al een tijdje ontzettend nieuwsgierig naar het eindresultaat van deze bed & breakfast (de verbouwing vond al een tijdje plaats namelijk). Het restaurant is al langer open en zeker ook een aanrader. En daar komt nu de b&b als aanrader bij. Want wat is het mooi geworden. Het is zeker goed toeven en relaxen in deze stadsboerderij aan de Ringdijk.

5 x bijzonder overnachten in Nederland - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

4) Hotel De Lochemse Berg
Gelegen aan de voet van de Lochemse Berg, 4 km van het oude stadje Lochem (op ongeveer een half uurtje rijden van Deventer). In een pand dat gebouwd is in 1903 en jaren dienst heeft gedaan als hotel, maar sinds kort omgebouwd is tot een gemoedelijke bed & breakfast. Super smaakvolle kamers, een prachtige omgeving en een eenmanskeuken die allerlei lekkers voor je klaar maakt.

Lees ook:  Het ultieme, varende "pop-up restaurant"

5 x bijzonder overnachten in Nederland - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

5) Hotel Goud & Zilver
Gorinchem is wellicht niet de eerste stad die in je opkomt om naar toe te gaan, maar het heeft een erg mooi historisch centrum én ook het must-visit hotel Goud & Zilver. Verdeeld over twee panden in de binnenstad liggen 7 suites die allemaal met veel smaak en oog voor design, kunst en interieur zijn ingericht. Nice to know: de naam van het hotel komt van één van de twee panden waar vroeger de handel in goud en zilver floreerde.

5 x bijzonder overnachten in Nederland - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

0 comments on “5 x bijzonder overnachten in Nederland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *