Trend: echte mannen dragen roze

by Isabeau Kamphuis

Echte mannen dragen roze”, een uitspraak die nog nooit zo relevant is geweest als dit seizoen. Een nieuwe trend is het niet want er zijn altijd al iconen geweest die voor de pink look gingen maar sinds Harry Styles begin mei optrad in een compleet bubbelgum roze pak is de toon voor de zomer van 2017 gezet. Ook de catwalk voor dit seizoen was gevuld met roze en grote namen als Gucci en Haider Ackerman kwamen met roze stukken naar buiten.

All the way
Als je zelfverzekerd bent in een statement pak of als roze gewoon de perfecte kleur voor jou is dan is dit zeker een look om uit te proberen. Je moet er van houden, maar één ding is zeker; het is een echte eye-catcher. Niet alleen Harry Styles was je begin mei voor. Deze look doet ons ook denken aan het poeder roze flared pak van Mick Jagger in de jaren 70 en wij stemmen volmondig ja voor het terug brengen van deze iconische fashion keuze.

Statement item
Je kunt ook iets rustiger aan beginnen en de pink power dragen in de vorm van een klassiek overhemd, zeker met korte mouwen is dit het perfecte zomer item om je garderobe mee aan te vullen. Deze optie gaat ook goed samen met een zomerse print zoals deze te gekke flamingo roze floral button up.

Just a touch
Maar ook een hint roze is een goede manier om deze trend te rocken en gaat goed samen met een andere terugkerende trend: petten. De klassieke sports cap maakt een comeback in zowel mannen als vrouwen fashion en vindt je in steeds meer winkels terug als musthave accessoire voor de zomer. 2017 lijkt het jaar van comebacks te zijn.

Lees ook:  Dé fashion trends Spring/Summer 2024 voor mannen en vrouwen

Mannen die roze dragen: you either hate it or love it….

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy