Nelis west - daily cappuccino - lifestyle blog

Review: buurtrestaurant NELIS west

Op plekken waar je het niet verwacht zitten vaak de leukste restaurants. Neem nu ook NELIS West. Gelegen op de Witte de Withstraat in het hart van de Baarsjes met een heerlijk terras voor de deur. Ik ben sowieso fan van buurtrestaurants waar je nog ouderwets gezellig een praatje kunt maken en herkend wordt als je weer een keer terugkomt. En je komt hier zeker terug; niet alleen voor de aardige mensen, maar ook voor het lekkere eten. Voor kenners van de locatie in Oost, de garnalen in een zoet, pittige saus zijn een bestseller en deze staan ook hier weer op de kaart. Van een borrelplank met geglaceerd buikspek en tonijn met Marokkaanse kruiden tot een classic burger en truffel fregola. Ook voor de kids zijn er een aantal lekkere gerechten geselecteerd. Kortom, voor ieder een keuze en dat is nou ook precies wat Inge en Kees, de eigenaren van beide locaties, willen uitstralen. Geen moeilijke gerechten of liflafjes, maar goede producten voor een breed publiek.

Nelis west - daily cappuccino - lifestyle blog Nelis west - daily cappuccino - lifestyle blog

Daarnaast is deze locatie een stuk groter dan NELIS Oost. Hierdoor is het voor bedrijven, een grote groep vrienden of een borrel ook een hele geschikte locatie.

Nelis west - daily cappuccino - lifestyle blog Nelis west - daily cappuccino - lifestyle blog

Lees ook:  Welke pan voor welk gerecht?

0 comments on “Review: buurtrestaurant NELIS west

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *