OP DE KOFFIE bij Zwart Amsterdam [VIDEO]

by Imke Walenberg

We gaan op de koffie! En wel bij alle toffe initiatieven, bijzonder mensen, leuke hotspots die Nederland rijk is. Maar ook daarbuiten! Deze keer zijn we op de koffie geweest bij nieuwe koffiespot Zwart Amsterdam. 

Neem je het pontje over het IJ en fiets je vervolgens nog wat noordelijker, dan vind je tussen de bedrijfspanden op Asterweg nummer 65 een gloednieuwe koffie hotspot. Zwart Amsterdam is de baby van Melvin en Scott, twee vrienden die elkaar een paar jaar geleden ontmoetten in de entertainmentwereld. Scott (28) is van de drankjes en Melvin (43) van de hapjes. Denk daarbij aan een bakkeljauw sandwich of een pollo loco banana burger. Broodjes met een twist dus! En die twist merk je ook gelijk als je met de twee jongens aan de praat raakt. Dankzij de droge humor van Melvin is lachen gegarandeerd hier. Maar daarnaast smaken de koffie’s ook gewoon goed. En de locatie? Die zal nog wel een beetje voor een drempel zorgen. Maar met een terras dat nog in de maak is en de mogelijkheid tot het geven van feestjes (want geen geluidsoverlast),  zullen zeker veel mensen over die drempel worden getrokken. En anders wel met behulp van het enthousiasme van deze twee jongens!

Koffie-tip
Elke aflevering van OP DE KOFFIE krijgen we ook een tip waar we ook eens langs zouden moeten gaan voor een koffie. De tip van Zwart Amsterdam? Coffee Roastery Rum Baba, niet geheel toevallig, want van deze zaak serveren de jongens van Zwart Amsterdam hun koffie!

Op de koffie - Zwart Amsterdam - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Op de koffie - Zwart Amsterdam - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Eerdere afleveringen van OP DE KOFFIE kan je terugkijken via deze link.

Lees ook:  FEBO X De Ruijter = IJs-co met pure chocoladehagel

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy