JackieDress - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Nederlandse JackieDress maakt klassiekers met sportieve twist

Het nieuwe Nederlandse label JackieDress is sinds een goede maand te krijgen en al gelijk razend populair. Het merk biedt tijdloze klassiekers met een sportieve, casual twist en richt zich volgens de makers op stoere, werkende vrouwen die er zonder veel moeite stijlvol uit willen zien.

JackieDress is uiteraard geïnspireerd op Jackie Kennedy, in de jaren zestig van de vorige eeuw het belangrijkste stijlicoon. In deze tijd inspireren Jackie’s looks nog steeds. De filosofie achter met merk is het bieden van easy pieces. Het label wil comfortabele jurkjes maken die je makkelijk combineert met zowel sneakers als killer heels en daarmee geschikt zijn voor elke gelegenheid. Essentials met een sportieve uitstraling en leuke details. De jurkjes zijn dan ook geschikt om op allerlei gelegenheden te dragen, en zijn aan te vullen met vesten en bombers van het merk.

De collectie van JackieDress wordt zoveel mogelijk vervaardigd uit natuurlijke materialen en wordt duurzaam geproduceerd, voornamelijk binnen Europa. De jurkjes worden inmiddels op meerdere plekken gespot en de populariteit nam helemaal een vlucht na de verschijning van journaliste en voormalig wielrenster Marijn de Vries in een blauw jurkje bij RTL Late Night. Nieuwsgierig? De collectie is te krijgen bij geselecteerde retailers en in de webshop van het label zelf.

Voormalig wielrenster Marijn de Vries in een blauw jurkje bij RTL Late Night

JackieDress - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Lees ook:  Vloerkleden als pronkstuk: het belang van de juiste afmetingen en vormen

0 comments on “Nederlandse JackieDress maakt klassiekers met sportieve twist

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *