Mannen opgelet: deze fiets accessoires heb jij nodig voor jouw summer in the city!

by Isabeau Kamphuis

Tenzij je een cabrio op je naam heb staan is in de auto zitten met de zomerse temperaturen die er aan zitten te komen geen pretje. Maar als je in een grote stad woont is een auto waarschijnlijk om nog veel meer redenen niet het perfecte vervoermiddel. Je kunt natuurlijk met het openbaar vervoer maar helemaal gratis en optimaal voor het werken aan je kleurtje is de fiets! Met je tweewieler eropuit in eigen stad maakt de perfect zomerse dag, en dit zijn de musthaves die het helemaal afmaken.

Leren hoesjes voor de business man op de fiets
Als je de ruimte en vrijheid hebt in je dagelijks leven om buiten de deur te werken is dat tijdens de zomer natuurlijk heerlijk. Of je nu gaat voor een koffietentje, een heerlijk terrasje of lekker lui wat e-mails beantwoorden in het park, alleen de fietstocht daarheen met je zonnebril op en wind door je haren maakt je werkdag al een stuk lekkerder dan wanneer je de hele dag binnen achter een bureau zit. Jammer genoeg zijn fietsmanden en kratje vooral iets wat je terug vind op vrouwenmodellen en dat is dan ook waarom wij super enthousiast zijn over deze slimme en fashionable oplossing; een tas/case die je aan de stang van je fiets hangt. Hij komt in verschillende formaten en ze hebben nog verschillende vakken ook, mannen; dit is een musthave!

fiets accessoires - daily cappuccino - lifestyle blog

Six-pack houder voor een middagje in het park met vrienden
Een dagje naar het park zonder laptop, gewoon om gezellig met wat vrienden in het gras te luieren? Gebruik deze leren six-pack houder van Urban Outfitters om je biertjes op de fiets te vervoeren en maak er een gezellige middag of avond van!

Lees ook:  Simyo verlaagt tijdelijk de prijs van zijn Sim Only internetbundels

fiets accessoires - daily cappuccino - lifestyle blog

Trappend je telefoon opladen tijdens een dagje uit
Van plan om iets langer van huis te blijven omdat je zin hebt in een flink stuk fietsen door de stad? Of misschien heb je gewoon een hoop te doen en ben je daar wel even zoet mee. Wat je reden ook is, je wilt natuurlijk wel dat de batterij van je telefoon het overleeft tot je weer thuis bent. Voor mensen zoals jij zijn er apparaatjes zoals de Charge Cycle die je aan kunt sluiten op je dynamo en via de USB poort je telefoon opladen; hoe tof is dat? Je eigen stroom opwekken en je geen zorgen hoeven maken de batterij van je telefoon!

fiets accessoires - daily cappuccino - lifestyle blog

Creatieve fietsenstalling voor in huis
En als je aan het einde van de dag thuis komt en je woont in een klein appartement midden in de stad hoef je niet langer je fiets buiten te laten staan met drie verschillende sloten erop. Met deze creatieve oplossing hang je je fiets gewoon op aan de muur als onderdeel van je decor, en 100% dier vriendelijk ;)

fiets accessoires - daily cappuccino - lifestyle blog

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy