Foodhall MingleMush - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Hotspot Den Haag: Foodhall MingleMush

Een soort overdekte foodcourt kun je het noemen, maar dan meer eentje in festivalsferen met maarliefst 15(!) foodstands, live muziek, een game hall en barretjes. MingleMush opende haar deuren vorige maand in Den Haag vlak naast het Centraal Station.

Van Mexicaans tot aan Italiaans, Surinaams, Marokkaans, Pools en Thais. Je kunt bij MingleMush voor bijna alle keukens terecht. En dat zijn niet de enige keukens want in totaal staan er vijftien foodstands verse gerechten te bereiden. Het leuke is dat ze vaak voor je neus gemaakt worden.

Foodhall MingleMush - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Natuurlijk hoort er bij lekker eten ook een lekker drankje. Ze hebben er ook weer van alles, maar als je zin hebt in een lekkere cocktail of een bijzonder biertje kan dat ook. Het menu van de cocktailbar biedt heel veel keuze. Net zoals de bierbar, die maar liefst veertig soorten bieren op de menukaart heeft staan.

Uitgegeten en uitgedronken? Dan is het nog geen tijd om naar huis te gaan! Grote kans dat je vanzelf in de speelhal beland. Je kunt er terecht om air hockey te spelen, maar ook voor een flipperkast, old skool arcade games, of een potje racen (beide handen achter het stuur). Ook jonge kinderen kunnen lekker hun gang gaan in de ‘Mushtuin’ waar ze vrij kunnen spelen.

Foodhall MingleMush - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Foodhall MingleMush - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Spelletjes spelen is niet het enige aan entertainment. Er is ook regelmatig een DJ aanwezig voor goede muziek, er zijn live bandjes op de Tunesday (dinsdag) en soms poëten die gedichten voorlezen. Alle verschillende keukens, drankjes, spelletjes en muziek bij elkaar zorgen ervoor dat MingleMush een top hang out is voor werkelijk iedereen!

Lees ook:  Belgische Frietkotten in de hoofdrol

Foodhall MingleMush
Anna van Buerenplein 71, Den Haag

0 comments on “Hotspot Den Haag: Foodhall MingleMush

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *