Fitnesstracker voor fitte vaders (+ Vaderdag-winactie!)

by Imke Walenberg

Voor de sportievelingen onder ons is het dragen van een fitnesstracker om je pols allesbehalve hetzelfde als het dragen van een horloge. Het is namelijk veel méér dan een horloge; je draagt het op je lichaam en je kan er onder andere je hartslag, je lichaamstemperatuur, je transpiratie, je locatie en je calorie-inname mee volgen. Niet gek dan ook dat fitness trackers enorm populair zijn geworden de afgelopen jaren.

TomTom Sports heeft sinds enige tijd ook een mooi exemplaar op de markt, de TomTom Touch Cardio + Body Composition-fitnesstracker. Hoewel TomTom bij velen nog steeds vooral bekend is vanwege hun navigatieproducten, hebben ze ook heel veel technologisch moois op sportgebied. Zoals deze tracker. Naast dat je met de TomTom Touch je verbrandde calorieën, het aantal genomen stappen en je hartslag kan meten, geeft het polsapparaatje ook informatie over vet- en spierpercentage. Je persoonlijke gegevens, die met een druk op een knop worden getoond, laten zien welke oefeningen het beste effect hebben voor je totale work-out.

TomTom fitnesstracker - Vaderdag winactie - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Aangezien het aanstaande zondag Vaderdag is, leek ons dit een perfect cadeau voor je vader. Een mooie aanvulling voor vaders die al sportief bezig zijn, of juist een mooie stimulering voor vaders om sportief aan de slag te gaan. Wij mogen in samenwerking met TomTom Sports één TomTom Touch Cardio + Body Composition-fitnesstracker weggeven (ter waarde van €89,95). Laat ons daarvoor weten in de comments  (hier op de website, Facebook of Instagram) waarom jouw vader deze tracker verdient!

Lees ook:  Gedronken: Tenzing Natural Energy, de 100% plantaardige energy boost

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy