TomTom fitnesstracker - Vaderdag winactie - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Fitnesstracker voor fitte vaders (+ Vaderdag-winactie!)

Voor de sportievelingen onder ons is het dragen van een fitnesstracker om je pols allesbehalve hetzelfde als het dragen van een horloge. Het is namelijk veel méér dan een horloge; je draagt het op je lichaam en je kan er onder andere je hartslag, je lichaamstemperatuur, je transpiratie, je locatie en je calorie-inname mee volgen. Niet gek dan ook dat fitness trackers enorm populair zijn geworden de afgelopen jaren.

TomTom Sports heeft sinds enige tijd ook een mooi exemplaar op de markt, de TomTom Touch Cardio + Body Composition-fitnesstracker. Hoewel TomTom bij velen nog steeds vooral bekend is vanwege hun navigatieproducten, hebben ze ook heel veel technologisch moois op sportgebied. Zoals deze tracker. Naast dat je met de TomTom Touch je verbrandde calorieën, het aantal genomen stappen en je hartslag kan meten, geeft het polsapparaatje ook informatie over vet- en spierpercentage. Je persoonlijke gegevens, die met een druk op een knop worden getoond, laten zien welke oefeningen het beste effect hebben voor je totale work-out.

TomTom fitnesstracker - Vaderdag winactie - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Aangezien het aanstaande zondag Vaderdag is, leek ons dit een perfect cadeau voor je vader. Een mooie aanvulling voor vaders die al sportief bezig zijn, of juist een mooie stimulering voor vaders om sportief aan de slag te gaan. Wij mogen in samenwerking met TomTom Sports één TomTom Touch Cardio + Body Composition-fitnesstracker weggeven (ter waarde van €89,95). Laat ons daarvoor weten in de comments  (hier op de website, Facebook of Instagram) waarom jouw vader deze tracker verdient!

Lees ook:  Mascara door je brievenbus

4 comments on “Fitnesstracker voor fitte vaders (+ Vaderdag-winactie!)

 1. ilsiee prins

  Wauw, dat is echt een enorm leuke verrassing voor mijn paps!
  Hij is enorm sportief, en wil altijd zijn prestaties verbeteren! Zal super zijn hem hiermee op vaderdag te verrassen!
  Groetje Ilsiee

 2. Die van mijn vader is tijdens zijn laatste triatlon kapot gegaan. Zou hem graag willen helpen met een nieuw sport horloge.

 3. Marijke van Rijnsbergen

  Eigenlijk vind ik dat JOUW vader hem verdiend! Hij is bijna dagelijks bezig om er gezond en fit uit te zien en natuurlijk ook te zijn! Niet alleen voor zichzelf maar ook voor jou en mij.

 4. Lisanne

  Mijn vader was nooit zo van het sporten, maar afgelopen jaar is de knop bij hem omgegaan. Hij zag in dat het juist op deze leeftijd (56) erg belangrijk is om nog fit te zijn, omdat je conditie opbouwen moeilijker gaat naarmate je ouder wordt. Hij gaat sindsdien vaker naar de sportschool, gaat met de fiets naar zijn werk en maakt op zondag vaak een flinke wandeling. Ondanks hij fitter aan het worden is, moet hij zichzelf er nog wel toe zetten om te gaan sporten. Ik denk dat zo’n fitnesstracker hem juist kan stimuleren om deze nieuwe levensstijl vol te houden en dat hij deze daarom verdient!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *