Busy Cyclewear Fietskleding - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Fashionable op de fiets met deze fietskleding

Nu Tom Dumoulin afgelopen weekend als eerste Nederlander de Ronde van Italië heeft gewonnen, kunnen we er al helemaal niet meer omheen…. Fietsen is hot! Of je nu mee doet aan de nieuwste indoor sporttrend Soul Cycling of buiten op je wielren of sport-bike springt, het kan allemaal. Fietskleding die comfortabel zit is dan zeker een must. Comfort is echter één ding, je wilt er op en naast de fiets ook graag fashionable uitzien.

Vaak kom je met cyclewear toch bij wat standaard outfits terecht vol met emblemen of tekst. Vooral voor vrouwen is het vinden van een comfi én stylish fietsoutfit niet heel makkelijk. Blij werden we dan ook van het nieuwe Nederlandse merk Susy Cyclewear. Het gezicht achter Susy Cyclewear is de Nederlandse Suzan Hauwert. Na vele in en outdoor fietservaringen werd ze op een morgen wakker, keek ze naar haar sportoutfit en besloot: dit kan anders. En zo geschiedde.

Busy Cyclewear Fietskleding - Daily Cappuccino - Lifestyle BlogBusy Cyclewear Fietskleding - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

De collectie van Susy Cyclewear bestaat uit negen verschillende tops en bottoms die variëren in lengte en in uitstraling. Denk hierbij aan fietsshirts met driekwart mouw of een mouw tot net boven de ellenboog, maar ook mouwloze tops met een ritsje upfront. Ook fijn: alle tops zijn extra lang waardoor je je rug niet ontbloot als je voorover op de fiets zit. Daarnaast zijn de shirts getailleerd en bevatten ze handige details zoals een rekbare rits en een reflector. En, hoe kan het ook anders, een telefoonzakje voor als je ‘on the road’ even een foto wilt maken van die perfecte zonsondergang.

Lees ook:  4 x films met interieurs om bij weg te dromen

Busy Cyclewear Fietskleding - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Koerspetje als fashion statement + winactie!
Wil je je fietsoutfit helemaal afmaken, dan draag je er natuurlijk ook nog een hip koerspetje bij. Een ware trend, zelfs onder niet-fietsers. Goed nieuws; wij mogen 1 koerspetje van Susy Cyclewear weggeven! Laat een reactie achter op de website, Facebook of Instagram en wie weet fiets jij binnenkort super-stylish over de weg.

Busy Cyclewear Fietskleding - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Categories Style

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

3 comments on “Fashionable op de fiets met deze fietskleding

  1. Anneleen

    Super gaaf! Susy is echt een topper en inspirerende onderneemster. Ik hoop dat we dit seizoen al veel Susy’s onderweg tegen gaan komen. Ik heb al een broekje en ik kan je zeggen: hij zit goed, staat goed en is super lekker zacht! Op naar een heel pakje van Susy!

  2. Wauw, zeker enthousiast geraakt door jouw blog en de kleding is echt super vrouwelijk! Nu met dit mooie weer fiets ik alweer vaker en nog een paar toertochten in het verschiet! Die hoop ik natuurlijk helemaal in style te fietsen ☺️, dus dit weekend maar eens richting de Bijenkorf om wat te passen met misschien binnenkort ook een mooi koerspetje erbij.

  3. Zeker mooie kleding, en dat vind ik inderdaad tot nu toe een gebrek! Afgelopen weekend was ik in een grote fietswinkel en heb ik me echt verbaasd dat er zo weinig leuks te krijgen was. Terwijl je er als hardloper al veel hipper bij kunt lopen tegenwoordig. Dit ziet er echt goed uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *