Fashionable op de fiets met deze fietskleding

by Imke Walenberg

Nu Tom Dumoulin afgelopen weekend als eerste Nederlander de Ronde van Italië heeft gewonnen, kunnen we er al helemaal niet meer omheen…. Fietsen is hot! Of je nu mee doet aan de nieuwste indoor sporttrend Soul Cycling of buiten op je wielren of sport-bike springt, het kan allemaal. Fietskleding die comfortabel zit is dan zeker een must. Comfort is echter één ding, je wilt er op en naast de fiets ook graag fashionable uitzien.

Vaak kom je met cyclewear toch bij wat standaard outfits terecht vol met emblemen of tekst. Vooral voor vrouwen is het vinden van een comfi én stylish fietsoutfit niet heel makkelijk. Blij werden we dan ook van het nieuwe Nederlandse merk Susy Cyclewear. Het gezicht achter Susy Cyclewear is de Nederlandse Suzan Hauwert. Na vele in en outdoor fietservaringen werd ze op een morgen wakker, keek ze naar haar sportoutfit en besloot: dit kan anders. En zo geschiedde.

Busy Cyclewear Fietskleding - Daily Cappuccino - Lifestyle BlogBusy Cyclewear Fietskleding - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

De collectie van Susy Cyclewear bestaat uit negen verschillende tops en bottoms die variëren in lengte en in uitstraling. Denk hierbij aan fietsshirts met driekwart mouw of een mouw tot net boven de ellenboog, maar ook mouwloze tops met een ritsje upfront. Ook fijn: alle tops zijn extra lang waardoor je je rug niet ontbloot als je voorover op de fiets zit. Daarnaast zijn de shirts getailleerd en bevatten ze handige details zoals een rekbare rits en een reflector. En, hoe kan het ook anders, een telefoonzakje voor als je ‘on the road’ even een foto wilt maken van die perfecte zonsondergang.

Lees ook:  Dé sneakers van 2019 op een rijtje gezet

Busy Cyclewear Fietskleding - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Koerspetje als fashion statement + winactie!
Wil je je fietsoutfit helemaal afmaken, dan draag je er natuurlijk ook nog een hip koerspetje bij. Een ware trend, zelfs onder niet-fietsers. Goed nieuws; wij mogen 1 koerspetje van Susy Cyclewear weggeven! Laat een reactie achter op de website, Facebook of Instagram en wie weet fiets jij binnenkort super-stylish over de weg.

Busy Cyclewear Fietskleding - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy