Droombaan alert: Maak van je passie voor reizen je beroep! (mét winactie)

by Naomi Louwerens

Ben jij ook het type dat altijd reizen aan het uitpluizen is, altijd op de hoogte is van de leukste bestemmingen, van toffe activiteiten en de beste deals, en vragen anderen jou vaak om tips en reisadvies? Iets waar ik ook altijd ‘last’ van had; voor je het weet ben je de volledige reis voor je vrienden en familie aan het boeken!

Persoonlijk vind ik dit super leuk om te doen, maar er gaat wel veel tijd in zitten en naast mijn baan was dat soms lastig. Sinds vorig jaar ben ik als zelfstandige begonnen en heb ik me ingeschreven bij de KvK, waardoor ik nu veel meer tijd en vrijheid heb. Maar ik moet natuurlijk ook gewoon geld verdienen, dus dan is gratis reizen boeken voor anderen nog steeds lastig.

Om die reden ben ik op zoek gegaan naar een mogelijkheid om van mijn passie mijn beroep te maken, namelijk: reizen boeken, anderen helpen, adviseren en met mensen werken.

Gelukkig zijn er tegenwoordig heel veel mogelijkheden om als zogenaamd ‘’ZRA: Zelfstandig Reisadviseur’’ aan de slag te gaan en vanuit huis of vanaf je reislocatie te werken, met ondersteuning van een hoofdkantoor in Nederland, inclusief boekingssysteem, administratie en marketingafdeling! Hoe ideaal is dat?

Ik ben me hier verder in gaan verdiepen en nou bleek dat er in Nederland best veel van dit soort organisaties te vinden zijn, dus hoe maak je nou de juiste keuze?

Voor mij waren daarbij een aantal punten extra belangrijk, want ik wil natuurlijk niet dat ik voor mijn vrienden iets boek en dat het niet goed gaat of ze onderweg tegen problemen aan lopen. Daarom ben ik op zoek gegaan naar:

Lees ook:  Bergbeklimmen? Deze bergen ín Europa horen op je bucketlist!

– Een betrouwbare organisatie die het liefst al meer dan 10 jaar bestaat,
– Voor veiligheid en calamiteiten aangesloten is bij ANVR en SGR,
– Met een uitgebreid, makkelijk en flexibel boekings systeem,
– Goede ondersteuning van een vriendelijke Nederlandse back office, incl.helpdesk,
– Met een lage instapprijs en ook mogelijk met weinig reisbranche ervaring.

Ik kom zelf uit de mode-en marketingbranche, dus heb geen boekingssysteem ervaring in de reisbranche. Na een lange zoektocht en veel vergelijken kwam ik uit bij Personal Touch Travel, blijkbaar dé franchiseformule voor zelfstandig reisadviseurs in Nederland.

Naast een actieve back office en veel support bieden zij namelijk ook een Academy optie, voor mensen die niet uit de reisbranche komen en bijvoorbeeld nog nooit bij een reisbureau gewerkt hebben. Een uitkomst voor mensen zoals ik, freelancers met een passie voor reizen, reisbloggers die graag reizen willen samenstellen voor anderen, of moeders met schoolgaande kinderen en een passie voor reizen, die graag vanuit huis willen gaan werken, maar wel met professionele ondersteuning en gedegen kennis!

Tijdens deze Academy leer je alles wat je nodig hebt om in een korte tijd je eigen bedrijf op te zetten. Hierin bieden ze de keuze tussen verschillende opties, van direct starten tot 3 of 6 maanden opleidingen afhankelijk van je persoonlijke situatie en tijdsindeling.

Best een investering, maar wel één met baangarantie als zelfstandig reisadviseur na de opleiding en goede ondersteuning. Personal Touch Travel werkt namelijk samen met InCompany, een trainingsbureau met ruim 25 jaar ervaring in de reisbranche.

Daarnaast zitten er natuurlijk veel voordelen aan deze droombaan:

Lees ook:  Dorstlessende trip naar Chaudfontaine

– Van je passie voor reizen je werk maken,
– Je eigen tijd indelen en vanuit huis werken,
– Anderen helpen met mooie reizen boeken en je netwerk uitbreiden,
– Gebruik maken van lagere prijzen voor het boeken van reizen via het boekingssysteem en inkoop voordeel van het hoofdkantoor,
– En daarnaast organiseert Personal Touch Travel een aantal keer per jaar eigen studiereizen waar je je voor kan opgeven!

Droombaan Personal Touch Travel - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Ben jij ook enthousiast geworden? Om al je eventuele twijfels weg te nemen en vragen te beantwoorden organiseert Personal Touch Travel ook nog vrijblijvend meerdere open dagen per jaar, de volgende is al op 14 juli 2017.

Nog meer weten en benieuwd? Geef je dan op voor de open dag via hun website: www.zelfstandigreisadviseur.nl.

En last but not least maak je ook kans om een heerlijke city trip of vakantie te winnen via hun Facebook pagina. Hier verloten ze nu namelijk de komende 2 weken een reischeque ter waarde van €250!

Wat je hiervoor moet doen?

  1. Ga voor de regels naar het Facebook bericht met de winactie en volg de 2 simpele stappen!
  2. Ben je extra enthousiast of ken je iemand anders die hier in geïnteresseerd kan zijn? Delen met anderen mag!
  3. En natuurlijk mag je reispartner ook meedoen voor extra winkansen

Ik doe al mee, jij ook?

Droombaan Personal Touch Travel - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy