Een drone die in de palm van je hand past

by Sheima Josodimedjo

Jawel, een drone die opstijgt vanuit de palm van je hand en weer landt in de palm van je hand. Dit is groot nieuws voor de liefhebbers van drones of voor iedereen die al een tijdje over de aanschaf van een drone nadenkt. Het merk DJI wil het ons mogelijk maken om drones overal mee naartoe te kunnen nemen en lanceert daarom de Spark. Het kleine formaat is niet het enige. Lees bijvoorbeeld hier over de mogelijkheden en vernieuwingen die alle (toekomstige) dronepiloten enthousiast maken.

Het tofste onderdeel van de mini-drone is de sensor die aan de voorkant zit. Deze sensor maakt het mogelijk om de drone met handgebaren te besturen. Door je handen heen en weer te bewegen neem je de drone mee naar waar je wilt. En wanneer de sensor je gezicht herkent stijgt ie vanzelf op. Ook heel gaaf is dat je een foto kunt maken door een bepaalde beweging te maken of in een pose te staan.

Daarnaast kun je met de Spark wat je met de meeste drones ook kunt: verbinden met je telefoon, aansluiten op je videobril, filmen in HD en foto’s maken (12 megapixels). Ten slotte is er een systeem ingebouwd dat ervoor zorgt dat de drone ook binnen goed werkt.
We kunnen stellen dat de Spark van alle gave technische snufjes is voorzien en het meest belangrijke is waarschijnlijk dat hij door het kleine formaat overal mee naartoe te nemen is. In een eerder artikel gaf Imke je tips, tricks en inspiratie voor het gebruiken van een drone. Die kun je nog even raadplegen voor een opfrisbeurt voordat je je waagt aan de Spark. Je hebt nog wel even want de Spark wordt ergens in juni (de 15e als het goed is) verwacht. Maar ben je er al over uit dan kun je ‘m al pre-orderen.

Lees ook:  De leukste zomergadgets op een rij

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy