DIY: houten accessoires voor in en rondom je huis

by Isabeau Kamphuis

Je hebt van die mensen die minstens één keer per maand in hun hoofd het hele huis opnieuw indelen of inrichten. Die je precies kunnen vertellen wat modern industrieel en wat bohemian interieurstijlen zijn. Maar, je huis elke maand opnieuw stylen is helaas niet te doen. Gelukkig hebben wij voor alle creatieve, jeukende handjes onder ons een lijstje met do it yourselfs voor in en rondom huis, met deze keer als thema: hout.

Wij zijn dol op hout in interieur design omdat het warmte en een natuurlijke touch toevoegt. Daarnaast past dit materiaal in veel verschillende stijlen en je vindt in het lijstje hieronder vast een accessoire voor bij jou thuis. Onze tip voor mooi en makkelijk bewerkbaar hout: Douglas hout van HomingXL.

Dienblad met leren handvaten
Super simpel en tegelijkertijd enorm aesthetic en handig! Alles wat je nodig hebt zijn leren handvaten/lussen, een mooi stuk hout of hout dat je makkelijk kunt bewerken, stevige schroeven en een boorschroevendraaier.

Kaarshouder
Nog makkelijker dan de vorige en het perfecte centerpiece voor een diner met vrienden of familie; deze houten kaarshouder.

Schoenenrek
Een iets groter project maar zeker niet ingewikkelder en absoluut functioneel en stylish.

Klok
Oké, deze is iets ingewikkelder maar nog zeker goed te doen. Daarnaast past hij super goed in een modern interieur bijvoorbeeld een Scandinavisch invloed.

Docking station
Met een beetje puzzelen creëer jij deze handige plek voor al jouw essentials. Of je hem nou op je nachtkastje zet of een plekje naast de voordeur geeft; al jouw spullen op één plek verkleind de kans dat je iets kwijt raakt.

Lees ook:  DIY: update je interieur met budget-vriendelijke prints

Murphy bar
Elke tuin zou een murphy bar moeten hebben, of je deze nu gebruikt voor je ochtend koffie of een gezellige borrel. Ja, dit project vereist iets meer inspanning en tijd maar dan heb je ook wat.

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy