AKG en Thule: Travel in style!

by Petrick de Koning

We zijn graag onderweg. En dat is ook eenvoudig. Via je smartphone boek je razendsnel  een citytrip. Via AirBnB regel je nog even toffe plek om te slapen en je kunt op pad. Zeker voor korte trips wil je dan zo min mogelijk meenemen. Voor handbagage moet je koffer compact en licht  zijn. Inchecken en wachten op je koffer, is immers zonde van de tijd. Tegelijkertijd wil je wel dat je spullen goed beschermd zijn en dat je  niet onnodig hoeft te sjouwen. Tot slot, niet onbelangrijk, moet je wel stijlvol kunnen reizen. Het oog wil immers ook wat…

Gelukkig is daar Thule. Hun Subterra-lijn biedt je de perfecte reistas. Of je nu lang weg bent voor een zakenreis of alleen een weekend, je weet zeker dat je bagage onbeschadigd aankomt. Deze reistassen, rugzakken en koffers blinken uit in stijlvol Zweeds design zonder fratsen. En ook met de stevigheid zit je gebeiteld. Maar robuust betekent bij Thule absoluut niet lomp. Het geraffineerde design geeft deze tassenlijn een geheel eigen karakter en in combinatie met lichtgewicht materialen neem je alles makkelijk mee. Slimme draagbanden of wieltjes zorgen daarvoor. Slimmigheden als een compression board (een tussenschot), zorgen dat je kleren altijd zonder kreukels arriveren. Inchecken maar.

Thule Subterra X AKG - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Thule Subterra X AKG - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Eenmaal in het vliegtuig  wil je maximaal relaxen. Dus zonder allerlei bijgeluiden; van vliegtuigmotoren en pratende passagiers tot huilende kinderen. Uit onderzoek in opdracht van AKG blijkt dat acht van de tien reizigers daarom het liefst met een koptelefoon reist. Gewoon lekker naar je eigen muziek luisteren, zonder gedoe aan je hoofd. AKG introduceert met de AKG N60NC Wireless je ideale reisgenoot.

Lees ook:  Winter? Welke winter? Als je slim bent boek je nu alvast je zomervakantie. Lees onze reistips!

De nieuwe fraaie on-ear hoofdtelefoon van AKG is zeer comfortabel door de oorschelpen van memory foam en het lichte frame. Je koppelt ‘m via bluetooth aan je telefoon en het ontspannen kan beginnen. Bij langere vluchten kun je natuurlijk ook via een kabeltje luisteren. In dat geval houdt hij het zo’n dertig uur vol. Als dat niet genoeg is, ben je met de vlucht-adapter toch altijd verzekerd van muziek. Externe cabinegeluiden worden sterk verminderd door de intelligente noise cancellation. We hebben het zelf ervaren en deze functie creëert echt een wereld van rust. En hoewel je in je Thule reiskoffer natuurlijk ruimte zat hebt, is het ontzettend prettig dat je de AKG in een handomdraai opvouwt en veilig meeneemt. Kortom: If you travel, travel comfortable and in style!

Lezersactie!

Speciaal voor lezers van DailyCappuccino geeft Thule 15% korting als je een Subterra item aanschaft via travelbags.nl. Gebruik dan de kortingscode TravelinStyle. Deze actie geldt nog t/m 21 juni 2017.

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy