ArtZuid - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Zomer uittip: ArtZuid

Van 19 mei tot en met 17 september vindt de vijfde editie van ARTZUID plaats. ARTZUID is een tweejaarlijks terugkerende (gratis toegankelijke) beeldenroute en brengt 85 monumentale kunstwerken tot leven in de mooie omgeving Amsterdam Zuid(as).

ArtZuid - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Deze jubileumeditie is samengesteld door kunsthistoricus en voormalig directeur van het Stedelijk Museum Amsterdam, Rudi Fuchs. De tentoonstelling sluit aan bij het themajaar Van Mondriaan tot Dutch Design en laat de invloed van De Stijl-beweging op de naoorlogse beeldhouwkunst zien met monumentale, abstracte sculpturen van Nederlandse kunstenaars. Ook zijn er een aantal nieuwe kunstwerken te zien die acht kunstenaars speciaal voor ARTZUID 2017 maakten.

Op een zondag een keer een wandeling maken door Amsterdam met een kuntszinnig tintje? Begeef je dan zeker een keer de aankomende maanden richting Amsterdam Zuid.

ArtZuid - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Lees ook:  Relax-ontbijtje bij Thijs by Dikker & Thijs
Categories Design Events

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Zomer uittip: ArtZuid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *