Op de koffie - Atelier 10tien - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

OP DE KOFFIE bij Atelier 10tien [VIDEO]

We gaan op de koffie! En wel bij alle toffe initiatieven, bijzonder mensen, leuke hotspots die Nederland rijk is. Maar ook daarbuiten! Deze keer zijn we op de koffie geweest bij de jonge, creatieve Martina van Atelier 10tien.

De 25-jarige Martina Braas is de drijvende kracht achter het net geopende Atelier 10tien (10tien is de nickname van Martina). In het Atelier draait het allemaal om tassen en niet zomaar tassen, Martina ontwerpt en maakt ze grotendeels allemaal zelf. Er zijn twee collecties te vinden: 10tien en atelier 10tien. De tassen van 10tien ontwerpt Martina zelf en laat ze produceren in Ethiopië tegen een midden segment prijs. De tassen van atelier 10tien ontwerpt én vervaardigt ze zelf en zitten daardoor in een wat hoger segment. Gelijke deler is dat alle tassen uniek, stijlvol en functioneel zijn. Laat je dus vooral onderdompelen in de fijne tassenwereld van dit Atelier aan de Blauwburgwal nummer 18 te Amsterdam.

Koffie-tip
Elke aflevering van OP DE KOFFIE krijgen we ook een tip waar we ook eens langs zouden moeten gaan voor een koffie. Martina’s tip? Restaurant Wolf Atelier te Amsterdam. 

Lees ook:  5 x heerlijke DIY kerst koffies
Categories Food Style

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

1 comment on “OP DE KOFFIE bij Atelier 10tien [VIDEO]

  1. Martine J.M. Kemp

    Hallo Martina, mijn vriendin kreeg voor haar verjaardag een zwarte 10tien tas de Lielit……..ze stuurde mij een app met foto en dacht dit is ook wat voor jou. Ben direct naar je website gaan kijken en lees alles over Atelier 10tien en hoe je bedrijf tot stand is gekomen waar je je nickname als merknaam gebruikt….ik heet Martine, en also Tien of 10tje als nickname……dus dit wordt ook mijn tas, de Kayla donkerbruin. Top en echt een gave mooie kwaliteitstas.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *