Leg-Inc - Legging - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

New hotspot: Leg-Inc, een shop met een hoofdrol voor de legging

Leggings, en met dan name witte leggings, zijn nogal eens onderwerp van menig fashion discussie. You either hate them or love them, lijkt een beetje het credo. Vooral mannen lijken vaak niet zo gecharmeerd te zijn van vrouwen die leggings dragen. De dames Marleen en Saskia van de nieuwe shop Leg-Inc aan de Bilderdijkstraat in Amsterdam zijn in ieder geval gek op leggings.

Hun missie? De legging als startpunt van je dagelijkse outfit maken. In hun winkel kan je dan ook alle denkbare leggings kopen; van basic zwart tot aan exemplaren met een giraffe-print, psychedelische patronen en zelfs met een gouden glanslaagje. En mooi: de prints op de leggings zijn zo gedrukt dat je figuur er nog beter door uitkomt. Elke legging is bovendien met de hand gemaakt door Marleen en Saskia zelf.

Leg-Inc - Legging - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Wil je ook gelijk een legging voor je kleine aanschaffen? Dat kan ook, want er is ook een speciale Mini-Leg-Inc collectie verkrijgbaar.

Leg-Inc - Legging - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Lees ook:  Wintertijd in kids mode
Categories Style

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “New hotspot: Leg-Inc, een shop met een hoofdrol voor de legging

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *