Dé mode musthaves voor zomer 2017

by Isabeau Kamphuis

2017 is absoluut een goed jaar op het gebied van terugkerende mode trends en daar worden wij alleen maar blij van. Wijde broekspijpen die ons doen denken aan de 70’s en de slip dress die eind vorige/begin deze eeuw al een veelbesproken fashion item was. Dit zijn onze favorieten voor het komende seizoen die elke mode freak in haar kast moet hebben hangen. En vergeet niet helemaal door te scrollen naar het einde voor een budget vriendelijke shop tip:

Wijde/flared broeken
Met stip een personal favoriet en perfect voor de frisse Hollandse lente ochtend; super flared broeken zijn de musthave van dit seizoen en het perfecte excuus om met pyjama gevoel, fashionable de deur uit te lopen.

Slip dress
Helemaal terug van weggeweest: de slip dress. Het simpele silhouet en de minimalistische spaghettibandjes zijn nu populairder dan ooit en perfect voor het warme weer waar we allemaal op zitten te wachten. Probeer een lange, satijnen of zijden variant voor ’s avonds en een boven de knie model met een printje of geaccentueerde rand voor overdag.

Witte sneakers
Waarschijnlijk niet echt een verassing want ook vorig jaar stond de witte sneaker in ons lijstje met spring/summer musthaves. Waar je ook kijkt op straat, iemand heeft gegarandeerd witte sneakers aan en wij zijn nog steeds even grote fans als een jaar geleden.

Floral mesh
De groten merken doen het maar ook de winkelketens waar we allemaal keer op keer shoppen hebben deze trend ontdekt: floral mesh, oftewel, doorschijnende shirts met bloemen emblemen. Absoluut geen office outfit, maar als je het aandurft wel een echte eye-catcher.

Lees ook:  Recept: homemade ice tea munt!

Al jeukende handjes gekregen? Wij zijn in ieder geval helemaal klaar voor een flinke shop sessie en we hebben ook nog eens een goede tip voor je. Bij Your Look For Less shop je budget vriendelijk de lente en zomer musthaves die jouw garderobe nog mist. Enjoy!

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy