Koopgoot wordt Kookgoot - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Koopgoot wordt Kookgoot

Vanaf morgen staat de Rotterdamse Koopgoot tot en met zondag 28 mei een weekend lang in het teken van food. Tijdens het stadsfestival Op z’n Rotterdams (lees hier meer over dit leuke festival) wordt de Koopgoot omgetoverd tot Kookgoot (what’s in a name…). Het hele weekend lang staan er in de gehele Koopgoot twee tafels gedekt voor 80 foodliefhebbers. Winkelend publiek kan aanschuiven voor een spontaan diner, bereid door verschillende chef-koks in verschillende pop-up keukens.

Naast deze pop-up keukens en demotafels is de Kookgoot gevuld met muziek en pop-up restaurantjes, waar van alles te proeven is. Ook is er een wijnmakerslunch en worden er biercolleges gegeven

Locatie: Koopgoot, Rotterdam Centrum
Datum: 26 tot en met 28 mei 2017
Facebook: www.facebook.com/KoopgootRotterdam

Lees ook:  5 x makkelijke en gezonde snacks
Categories Events Food

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

1 comment on “Koopgoot wordt Kookgoot

  1. Wat een leuk idee, en grappige geformuleerd. Ik wil echt weer eens naar die koopgoot toe : )

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *