Pizzarun - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Hardlopen én pizza eten tijdens de eerste Pizzarun

Pizza en een hardloopevent, dat klinkt niet echt als een match made in heaven. Toch kan het. Op 8 juli kan je jezelf namelijk ‘fit eten’ in het Amsterdamse bos tijdens de eerste Amsterdam Pizzarun. Denk daarbij aan meer dan 20 verschillende pizza’s, een 5 kilometer hardloopparcours, een gigantische oven, meer dan 4000 hardloopschoenen en 1 grandioos healthy pizza walhalla om je overwinning te vieren.

Op het parade-achtige terrein waar het event plaats gaat vinden staan de grootste pizzabazen van Nederland met bijbehorende foodtruck de meest bijzondere én gezonde pizza’s voor je bakken. Van sushipizza tot pizzagyros en alles daar tussenin. Alleen de aller lekkerste ingrediënten worden gebruikt tijdens het evenement, dat een initiatief is van healthy pizzamerk Magioni. Het is natuurlijk niet echt een event waar het hardlopen centraal staat, maar een foodevent met een sportieve knipoog.

Kaarten kopen kan via www.amsterdampizzarun.nl waar je kan kiezen tussen een ‘run-for-pizza’ ticket (17,50 euro), een ‘food-only’ ticket (10,00 euro) en een ‘kidsrun’ ticket (17,50). Met het runnersticket kan je deelnemen aan de 5km run én krijg je toegang tot het pizza walhalla. Het ‘kidsrun’ ticket (17,50) geeft je en je (max 2) kids toegang tot het festivalterrein en het speciale kids-parcours. Met het ‘food-only’ tickets kan je je hardloopschoenen rustig thuislaten.

Pizzarun - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Lees ook:  4 x brein supplementen die je helpen weer scherp te zijn

0 comments on “Hardlopen én pizza eten tijdens de eerste Pizzarun

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *