Doritos - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Getest: de nieuwe (zomers hete) smaak van Doritos

Met de zomer inmiddels goed in onze bol, snakken we in het weekend naar een lekker verfrissend biertje. En daar hoort natuurlijk wel iets lekkers bij om te knabbelen. Wij Nederlandsers houden immers van chips. En we hebben ze dan ook in alle soorten, maten en smaken in de supermarkten liggen. Daar kan nu nog een nieuwe smaak aan worden toegevoegd, want Doritos heeft een chipje bedacht dat je een dubbele smaakexplosie geeft. Althans dat is wat ze beloven. Dat wilde we natuurlijk wel even testen…

Doritos - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

De nieuwste zak Heatwave wordt afgeleverd bij ons op de redactie in een wel heel bijzondere verpakking, namelijk in de vorm van een groot oranje/rood ei. Die moet eerst stuk worden gegooid voodat we de zak daadwerkelijk open kunnen maken. Dit refereert natuurlijk naar de eerder genoemde smaakexplosie. En ook naar het nieuwe symbool van het product, een babydraak. Hij is lief als kleine draak, maar later laat hij zijn vurige karakter zien. Hoewel wat omslachtig, wel origineel bedacht moeten we zeggen.

We maken de zak open en proeven het eerste chipje. Meteen valt de BBQ smaak op, waarna een (kleine) explosie van vurige chili ontstaat in je mond. Een ware heatwave… Alleen als je de chips kraakt komt het shot chili vrij overigens. Niet een chipje om zo een hele zak van weg te eten. Maar heerlijk ‘on the side’ bij het eerder genoemde verfrissende biertje. Of lekker als bijgerecht op een barbecue in een park. Even dippen in een zacht yoghurtsausje, wat salade en cevapcici erbij en klaar is je perfecte hot-summer-dish!

Lees ook:  IJsje van vervuild water

* Good to know: er is ook een Chipotle Cream & Chili variant te koop!

Categories Food

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Getest: de nieuwe (zomers hete) smaak van Doritos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *