Getest: de nieuwe (zomers hete) smaak van Doritos

by Imke Walenberg

Met de zomer inmiddels goed in onze bol, snakken we in het weekend naar een lekker verfrissend biertje. En daar hoort natuurlijk wel iets lekkers bij om te knabbelen. Wij Nederlandsers houden immers van chips. En we hebben ze dan ook in alle soorten, maten en smaken in de supermarkten liggen. Daar kan nu nog een nieuwe smaak aan worden toegevoegd, want Doritos heeft een chipje bedacht dat je een dubbele smaakexplosie geeft. Althans dat is wat ze beloven. Dat wilde we natuurlijk wel even testen…

Doritos - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

De nieuwste zak Heatwave wordt afgeleverd bij ons op de redactie in een wel heel bijzondere verpakking, namelijk in de vorm van een groot oranje/rood ei. Die moet eerst stuk worden gegooid voodat we de zak daadwerkelijk open kunnen maken. Dit refereert natuurlijk naar de eerder genoemde smaakexplosie. En ook naar het nieuwe symbool van het product, een babydraak. Hij is lief als kleine draak, maar later laat hij zijn vurige karakter zien. Hoewel wat omslachtig, wel origineel bedacht moeten we zeggen.

We maken de zak open en proeven het eerste chipje. Meteen valt de BBQ smaak op, waarna een (kleine) explosie van vurige chili ontstaat in je mond. Een ware heatwave… Alleen als je de chips kraakt komt het shot chili vrij overigens. Niet een chipje om zo een hele zak van weg te eten. Maar heerlijk ‘on the side’ bij het eerder genoemde verfrissende biertje. Of lekker als bijgerecht op een barbecue in een park. Even dippen in een zacht yoghurtsausje, wat salade en cevapcici erbij en klaar is je perfecte hot-summer-dish!

Lees ook:  5 x makkelijke en gezonde snacks

* Good to know: er is ook een Chipotle Cream & Chili variant te koop!

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy