La Palette - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Gespot: nieuw label én pop-up store La Palette

Nieuwe (kleine) fashion merken schieten als paddenstoelen uit de Hollandse grond lijkt wel. Zo kunnen we het label La Palette hier ook aan toe voegen. Vanaf juni kan je terecht in de pop-up store La Palette in de Negen Straatjes.

La Palette - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

La Palette is een jeansmerk met een arty randje. Ieder denim item is namelijk met de hand beschilderd en bewerkt door de twee Amsterdamse vrienden Daan en Rex. De jeans zijn zowel voor mannen als vrouwen verkrijgbaar (in gelimiteerde oplage, dat wel) en de eerste collectie wordt gekenmerkt door primaire kleuren en ‘gescheurde’ details. Je moet dus wel van een beetje ‘rauw’ houden.

Op 2 juni opent de pop-up en kan je jouw eigen customized exemplaar scoren. Go there!

La Palette - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Lees ook:  Tip: sipping rums (en kom langs voor een signeersessie) in de pop-up Rum Room in Amsterdam!
Categories Events

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Gespot: nieuw label én pop-up store La Palette

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *