Capriole Café - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Capriole Café: een oude verffabriek omgetoverd tot koffie-walhalla

Een voormalige verffabriek omgetoverd tot hippe koffiebar en restaurant in-één, dat is het Capriole Café. Belangrijkste uitgangspunt voor het ontwerp (door Bureau Fraai, een architectenbureau uit Amsterdam) van het café was het creëren van een totaalbeleving van alle aspecten die met het maakproces en de consumptie van koffie te maken hebben. En dat is meer dan goed gelukt (denk veel staal, hoge ramen en strakke lijnen).

Capriole Café - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog
Photo credits: René van Dongen
Capriole Café - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog
Photo credits: René van Dongen

Naast dat je bij Capriole Café terecht kan voor good food en coffee, zijn er ook workshops te volgen om je eigen koffie-skills te upgraden. Zo is er een cursus koffiebranden, koffie cuppen en koffielezing. Genoeg redenen om een keer naar onze politieke hoofdstad af te reizen…

Capriole Café - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Lees ook:  Nasi is het meest populaire rijstgerecht van Nederland
Categories Food

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Capriole Café: een oude verffabriek omgetoverd tot koffie-walhalla

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *