Bouwmarkt Nieuwe Stijl - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Bouwmarkt nieuwe stijl

Waar te beginnen als je in een nieuw huis gaat wonen? Wellicht heb je al wel heel veel inspiratie-materiaal verzameld met behulp van Pinterest of woonbladen, maar het blijft moeilijk om vanuit daar echt een start te maken. Welke materialen kies je? Ga je voor een laminaat-vloer of toch PVC. Gordijnen of Jaloezieën? En dan de kleuren…

Afgelopen week opende de bouwmarkt Karwei hun flagshipstore in Amsterdam (en die is echt huge, geloof me!). Deze nieuwe giga winkel, nieuwe stijl, lijkt een mooie oplossing te bieden voor het bovengenoemde ‘probleem’. In de winkel worden vloeren, verf, behang, gordijnen, verlichting en meubels namelijk op een slimme en overzichtelijke manier op elkaar afgestemd. Veelal met behulp van driedimensionale moodboards.

Bouwmarkt Nieuwe Stijl - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Wij mochten voordat de winkel officieel open ging al een kijkje komen nemen. En het moet gezegd, het concept geeft zelfs de meest onhandige doe-het-zelver hoop en inspiratie. Omdat Amsterdam Overamstel de eerste echte stadsbouwmarkt is, vaart er nog tot en met een zondag 14 mei een speciale woonboot door de grachten van Amsterdam. Lees meer over de acties omtrent de nieuwe store en meer op de website van Karwei.

Bouwmarkt Nieuwe Stijl - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog
Hoofdredacteur Imke (links) op de woonboot afgelopen week

Bouwmarkt Nieuwe Stijl - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Lees ook:  Tips om je eigen meubels te maken

0 comments on “Bouwmarkt nieuwe stijl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *