6 x tuin musthaves om extra lang van de zomer te genieten

by Isabeau Kamphuis

Niets zo wispelturig als het Nederlandse weer, maar we hebben een aantal heerlijke dagen achter de rug en in het vizier; en daar willen wij optimaal gebruik van maken! En jij kan dat natuurlijk ook, want wij hebben onze favoriete musthaves voor in de tuin op een rijtje gezet. Van lichtsnoer tot een nieuwe veranda; je kunt zo ver gaan als je zelf wilt.

Lichtsnoer
Voeg wat extra sfeer toe aan je dinner party in de tuin met Instagrammable en Pinterest waardige sfeer verlichting. Nu nog wat kaarsjes op tafel, et voila!

Boho kleed
Als je opzoek bent naar nog meer sfeer upgrades om extra lang te kunnen genieten van jouw tuin en de heerlijke zomerdagen die eraan komen dan is een boho kleedje de perfecte accessoire voor jouw lounge hoekje. Textiel voegt meer warmte en sfeer toe dan je misschien denkt en hoe leuk is dit kleedje wel niet?

Hangstoel
En als het gaat om een momentje voor jezelf dan is een hangstoel met heerlijke wegzak kussens de ultieme musthave voor in je tuin of op balkon. Je eigen kleine coconnetje om even dat momentje voor jezelf te pakken.

Hangmat
Als je er de ruimte voor hebt is een hangmat natuurlijk ook een optie. Of je er nou in gaat liggen met een tijdschrift, muziek in je oren of omdat je wel een middag siësta hebt verdient; een hangmat geeft je dat echte strandvakantie gevoel!

Overkapte veranda
Ook tijdens een avond bui nog genieten van de warmte in de lucht? Een warme zomerse bui terwijl jij heerlijk met een goed boek onder de overkapping van je veranda zit is de perfecte manier om even te ontspannen na een lange dag.

Lees ook:  Ook thuis een beveiligingscamera

Vuur korf
Wel droog maar helaas niet zo warm als je gehoopt had? Niet wat een vuur korf en een paar dekentjes niet kan oplossen. Kom maar op met die marshmallows!

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy