4 x de mooiste bonenmalers voor de lekkerste koffie - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

4 x de mooiste bonenmalers voor de lekkerste koffie

1) Compacte bonenmaler van Bodum
Deze elektrische koffiemolen is naast compact ook heel betaalbaar (32 Euro). Door de transparante bovenkant van de molen kan je in de gaten houden hoe fijn de bonen worden gemalen. Heb je je bonen gemalen? Dan heb je hem zo opgeborgen in één van je keukenkastjes.

4 x de mooiste bonenmalers voor de lekkerste koffie - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

2) Handmatige bonenmaler van Hario
Een bonenmaler die ideaal is voor 1 of 2 personen. Hij heeft een instelbare maalgraad en is daardoor geschikt voor espresso, cafetière, filterkoffie en French Press. Door het formaat en doordat geen electriciteit nodig is, is deze maler perfect voor kampeervakantie.

4 x de mooiste bonenmalers voor de lekkerste koffie - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

3) Professionele bonenmaler van Ascaso
Ga je voor professioneel en degelijk, dan heb je met deze koffiemolen de juiste in handen. Alle soorten malingen kan je instellen. Je moet wel wat ruimte op je aanrecht hebben, want het is wel een eyecatcher. Overigens moet je ook wat ruimte in je portemonnee hebben, want met 299 Euro is het geen goedkope koffie-gadget.

4 x de mooiste bonenmalers voor de lekkerste koffie - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

4) Vintage bonenmaler van La Cafetière
Voor degene die houden van een vleugje nostalgie in hun keuken, zie hier de La Cafetière Koffiemolen. En hij ziet er niet alleen nostalgisch uit maar werkt ook op de manier zoals men dat vroeger deed.

4 x de mooiste bonenmalers voor de lekkerste koffie - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Lees ook:  De leukste kidsproof restaurants van Amsterdam
Categories Food Style

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “4 x de mooiste bonenmalers voor de lekkerste koffie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *