4 x de mooiste bonenmalers voor de lekkerste koffie

by Imke Walenberg

1) Compacte bonenmaler van Bodum
Deze elektrische koffiemolen is naast compact ook heel betaalbaar (32 Euro). Door de transparante bovenkant van de molen kan je in de gaten houden hoe fijn de bonen worden gemalen. Heb je je bonen gemalen? Dan heb je hem zo opgeborgen in één van je keukenkastjes.

4 x de mooiste bonenmalers voor de lekkerste koffie - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

2) Handmatige bonenmaler van Hario
Een bonenmaler die ideaal is voor 1 of 2 personen. Hij heeft een instelbare maalgraad en is daardoor geschikt voor , cafetière, filterkoffie en French Press. Door het formaat en doordat geen electriciteit nodig is, is deze maler perfect voor kampeervakantie.

4 x de mooiste bonenmalers voor de lekkerste koffie - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

3) Professionele bonenmaler van Ascaso
Ga je voor professioneel en degelijk, dan heb je met deze koffiemolen de juiste in handen. Alle soorten malingen kan je instellen. Je moet wel wat ruimte op je aanrecht hebben, want het is wel een eyecatcher. Overigens moet je ook wat ruimte in je portemonnee hebben, want met 299 Euro is het geen goedkope koffie-gadget.

4 x de mooiste bonenmalers voor de lekkerste koffie - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

4) Vintage bonenmaler van La Cafetière
Voor degene die houden van een vleugje nostalgie in hun keuken, zie hier de La Cafetière Koffiemolen. En hij ziet er niet alleen nostalgisch uit maar werkt ook op de manier zoals men dat vroeger deed.

4 x de mooiste bonenmalers voor de lekkerste koffie - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Lees ook:  Zomers (eet)geluk in Waldorf Astoria

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy