4 x goed voor de dag bij het zwembad - Zwemkleding Trends - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

4 x goed voor de dag bij het zwembad

Hoera, de zomerse zon is daar en dat maakt dat onze zwemuitrusting ook wel weer een update kan gebruiken. Daarom tippen wij de leukste items om ultiem te shinen op het strand of aan het zwembad:

1) Tropisch badpak
Al een paar jaar is het badpak bezig met haar revival. Van heel eenvoudige en unikleurige modellen tot aan a-symmetrische en kleurrijke exemplaren, alles mag en kan. Wil je echt zomers tropisch uit de hoek komen, kies dan voor een exemplaar met ruffles (van Splendid) of met felle kleuren (van Tory Burch).

2) Bikini met wraptop
Op het gebied van bikini’s zie je veel zogenaamde wraptops deze zomer. Bikinitopjes die als het ware om je bovenlichaam heen gedraaid zitten. Fijne bij deze tops is dat ze vaak goed op hun plaats bijven zitten. Strandspelletjes-proof dus!

4 x goed voor de dag bij het zwembad - Zwemkleding Trends - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog
Van links naar rechts: badpak met ruffles van Splendid, colour blocking badpak van Tory Burch en wrap top bikini top van Stella McCartney

3) Zwembroek met geometrische prints
Als man doe je het goed op het strand met een mooie goed zittende short met opvallende geometrische print. Trek er na een stranddag een plain zwart shirt bij aan en je ‘after beach look’ is af!

4) Korte zwemshorts
Wat opvalt is dat de zwembroek steeds korter wordt. Niet alleen knielange exemplaren zijn populair, ook de wat kortere gevallen raken zie je steeds vaker voorbijkomen. Niet gek, want zo’n lekker korte short is naast luchtiger ook een stuk comfortabeler.

4 x goed voor de dag bij het zwembad - Zwemkleding Trends - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog
Beide shorts van Bather

Foto header: alles van Solid & Striped.

Lees ook:  Hollandsch Mooiste #1: Texel

0 comments on “4 x goed voor de dag bij het zwembad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *