Joto - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Whiteboard dat werkt op commando

Een whiteboard die je aan de muur kan hangen en die op commando elke keer iets nieuws voor je op haar witte canvas tekent of schrijft. Dat is Joto.

Joto werkt met een app, stuur je via die app een tekst of foto door naar het Joto-systeem aan je muur dan komt deze gelijk in actie. Mocht er al een tekening op staan wordt deze eerst netjes uitgeveegd en vervolgens wordt er met een pen je aanvraag op aangebracht.

Joto - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Het concept is op meerder manieren in te zetten: als kunstwerk aan de muur met steeds wisselende ‘work of arts’ tonend (je kan binnen de app kiezen uit allemaal verschillende kunstwerken maar ook zelf een kunstwerk tekenen en versturen naar het whiteboard), als to-do-list, als agenda en als brainstorm-bord. Of natuurlijk om je geliefde een lieve (of praktische…) boodschap te sturen voor als hij/zij thuis komt!

Joto - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Joto - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Lees ook:  Stralingswerende kleding

1 comment on “Whiteboard dat werkt op commando

  1. Onwijs handig!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *