Stop warm kussen - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Warmtekussen voor op het terras

De avonden worden weliswaar langer, maar zijn toch vaak nog iets te fris om lang buiten te blijven. Menig terras heeft van die branders, maar die vreten energie, en zijn bovendien niet heel erg efficient want er gaat een hoop warmte verloren. Immers: warme lucht stijgt. Dat bedachten de mensen van Stoov ook. Zij ontwikkelden een kussen dat warmte geeft van onderen. Laat die lente-avonden maar komen!

Misschien heb je ze al gezien, want ze worden al op verschillende terrassen gebruikt. Je kunt ze echter ook voor thuis bestellen. Het zijn strak uitgevoerde vierkante kussens. Niks verraadt dat er iets bijzonder mee aan de hand, totdat je het aan/uit-icoontje op het label ziet. In drie standen kan het kussen warmte geven. Na verloop van tijd gaat hij uit om energie te besparen. Maar met een volle accu (je laadt hem op via een adaptertje) kan je meer dan een avond genieten.

En het werkt echt. Sterker nog, standje drie is zelfs een beetje teveel van het goede, vonden de mannen van de TestHut die het kussen voor ons uitprobeerden. Bekijk hieronder hun review-video. Het kussen is te krijgen met verschillende hoezen en in twee varianten. Voor de horeca zijn er zelfs oplaadkasten.

Lees ook:  De thermostaat moet omlaag. Maar hoe wen je thuis aan een koudere temperatuur?

0 comments on “Warmtekussen voor op het terras

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *