Tips: de leukste babyshower cadeau’s

by Isabeau Kamphuis

Shoppen voor cadeautjes kan frustrerend zijn maar ook het leukste dat er is. Alles wat je nodig hebt is een beetje inspiratie en daar helpen wij je met liefde een handje bij. Of het nu gaat om happy hebbedingetjes waar je iedereen (inclusief jezelf!) blij mee maakt, of het perfecte cadeautje voor een babyshower.

1) Persoonlijk boekje
Een goede tip bij het kopen van een babyshower cadeau is om te gaan voor iets persoonlijks. De mother-to-be wordt waarschijnlijk overladen met schattige baby kleding en alhoewel dit altijd een goede optie is, is er in elke situatie niets leukers dan het ontvangen van een persoonlijk cadeau. Een kinderboek met de naam van de baby leent zich hier perfect voor en eindigt gegarandeerd in de kist met jeugdherinneringen.

2) Do It Yourself
Op zoek naar een cadeau dat nog persoonlijker is? Niks zo persoonlijk als een DIY cadeau! Super simpel in elkaar te zetten en een eyecatcher in elke babykamer: een baby gym. Voor het frame heb je alleen wat hout en een boormachine nodig. Zorg dat al het hout goed geschuurd en gelakt wordt voor de veiligheid van de baby! Dan komt het leuke gedeelte; het personaliseren van je gym. Met een likje verf zorg je ervoor dat het goed aansluit bij het design van de babykamer en je kunt helemaal zelf beslissen wat je eraan hangt. Misschien een combinatie van grote houten kralen en kleine knuffels? Wees creatief!

3) Praktische fashion
Wanneer je erover nadenkt is voor een baby het meest gedraaide item een luier. Ze branden er doorheen alsof het hun werk is en je hebt er een aparte afvalcontainer voor nodig. Hoe ideaal zou het zijn als je de luiers kunt hergebruiken? Je hebt vast al wel eens van allerlei soorten wasbare luiers gehoord en toch springt dit niet direct in je hoofd wanneer je denkt aan een schattig babyshower cadeau. Think again, want de luiers van nappy’s zijn niet alleen herbruikbaar maar hebben ook de tofste printjes.

Lees ook:  5 x Valentijncadeaus voor hem & haar

4) Drinkfles voor volwassen
Natuurlijk mag mama niet vergeten worden! Daarom als laatste ook nog een cadeau tip voor de mother-to-be zelf; moederschap mijlpalen die je weg kunt drinken! Welke jonge moeder wilt die nou niet ontvangen?

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy