Tijd om weer in de tuin te zitten, hoe maak je het extra sfeervol?

by Isabeau Kamphuis

We hebben al een paar mooie dagen gehad de afgelopen weken en nog beter; er komen ook weer een aantal mooie dagen aan! Langzamerhand wordt het weer lekker genoeg om buiten te zitten ’s avonds en dat hoef je tegen ons maar één keer te zeggen. Hangmat erbij en vuurkorf aan, wij beginnen het zomergevoel al weer terug te krijgen! Maar ook al worden de dagen langer en blijft het langer licht buiten, een beetje sfeerverlichting in de tuin kan geen kwaad. Tip: kies voor LED-verlichting.

Een vuurkorf is natuurlijk super maar een kleine spot hier en daar doet ook wonderen voor de sfeer in je tuin. Maar als het om sfeerverlichting gaat, waarom dan LED? Dat is eigenlijk vrij simpel, LED-verlichting gaat lang mee en is milieuvriendelijk. Als je nog steeds denkt dat LED gelijk staat aan koud, wit licht dan heb je het mis. LED verlichting kan ook erg warm en sfeervol zijn en verstopte spots kunnen een magische gloed afgeven waardoor je bijna buiten zou gaan wonen. Wij zijn helemaal fan van deze toffe spots die er uit zien als stenen en overdag niet opvallen. Maar ook wandspotjes zoals die van Nostalux kunnen een hoop toevoegen aan het design van je huis en tuin, ook erg leuk voor de voorkant.

Natuurlijk kun je ook gaan voor een strakker effect en een LED-strip gebruiken om de klus te klaren. Ledstripkoning heeft verschillende maten en kleuren en deze zijn perfect voor langs een wandelpad, plantenbak of onder een bankje. Zo vind je ook als je vuurkorf uit is nog veilig de weg terug naar binnen.

Lees ook:  4 x zo help je jouw tuin de winter door

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy