Deze smartphone accessoires moet je hebben

by Isabeau Kamphuis

Voordat je de deur uitloopt ga je in je hoofd het rijtje af: sleutels, portemonnee, kauwgom, oortjes en natuurlijk je telefoon. Want zonder telefoon komen we nergens meer. We gebruiken hem om in contact te blijven met vrienden, even snel doorgeven aan je partner dat je vijf minuten later thuis bent. Je telefoon dient als GPS en bevat je complete muziek verzameling. We geven het soms niet graag toe maar ons hele leven staat in dat ene apparaatje en we hechten er dan ook veel waarden aan. Gelukkig zijn er handige accessoires die onze telefoon beschermen en handiger in het gebruik maken.

Hoesjes
Niet alleen geef je met een hoesje je eigen draai aan het design van je telefoon, hij beschermt je favoriete gadget ook nog eens. Niet geheel onbelangrijk en daarom delen wij graag deze tip van de dag met jullie; bij shop 4 hoesjes vind je het hoesje waar je naar opzoek bent. Of je nou gaat voor een handige flip case met ruimte voor je pinpas en misschien je OV kaart of eentje met een toffe print. Zelfs voor de iPhone 7, inclusief de trending hard cover glitter hoesjes die langzamerhand Pinterest en Instagram overnemen.

Pop socket
Deze handige ronde gadget maakt het vasthouden van een grotere smartphone zoals de iPhone 7+ een stuk makkelijker en is perfect voor selfies. Daarnaast kun je hem gebruiken als standaard tijdens het Netflixen of facetimen en het beste: als je hem niet nodig hebt klap je hem in en glijdt je telefoon zo je jaszak in. Je kunt ze vandaag de dag bijna overal online bestellen.

Lees ook:  Kerstcadeau tip: de Lenovo IdeaPad Slim 3 Chromebook 14 (+ winactie!)

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy