Mannen schoenen trends - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

De mannen schoenen trends van nu

We weten allemaal dat het juiste paar schoenen een outfit af kan maken. Daarom helpen wij je graag met het up-to-date blijven over de huidige schoenen trends. Dus mannen, let op! Dit zijn de schoenen trends van nu.

1) Leer
Leren schoenen zullen nooit uit de mode gaan. De leren Floris van Bommel schoenen blijven lang mooi en zijn daarom een musthave voor elke man. Dit duurzame materiaal combineert goed met zowel een casual boot als een meer elegantere office-style schoen. Een tip waarmee je altijd raak zit: zwart leer voor business/chic en bruin voor een meer casual look.

2) Suède
Nog zo’n materiaal waarmee je niet snel de plank mis slaat op het gebied van schoenen. Helaas wonen we in een land waar het vaak regent en is het mooi houden van suède schoenen daarom iets lastiger dan bij een leren exemplaar. Gelukkig is de lente in volle gang en dat maakt een suède Chelsea boot dan ook de go-to schoen voor dit seizoen.

3) Sneakers
Ook sneakers staan weer op het lijstje. Natuurlijke, zachte kleuren als beige doen het erg goed in het voorjaar maar ook als je iets meer een statement wilt maken zit jij helemaal goed; felle kleuren als oranje doen het erg goed dit seizoen.

Check het Van Bommel assortiment voor nog meer inspiratie.

Lees ook:  10 x dezelfde look als je vader

0 comments on “De mannen schoenen trends van nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *