Keuken inspiratie: zo creëer jij jouw droomkeuken

by Isabeau Kamphuis

De keuken is een ruimte die vaak voor lief wordt genomen, tot dat je voor het eerst een eigen huis koopt en de make-over van deze ruimte helemaal in jouw handen ligt. Wij kunnen enorm blij worden van goede koppen koffie in de ochtend en een family etentje in het weekend en dat begint allemaal bij de perfectie keuken! Hier zijn onze tips en inspiratie voor een keuken make-over.

Tegeltjes waar je blij van wordt
Je spendeert meer tijd in je keuken dan je denkt. Daarom is het belangrijk dat je blij wordt van het design van je keuken. Het creëren van dat gevoel begint volgens ons allemaal bij het uitkiezen van je kleurenpalette. Je wilt iets dat aansluit bij de rest van het huis maar ook zijn eigen unieke elementen heeft. Onze tip is om te werken met tegeltjes. Zo laat je de door jouw gekozen kleur er pas echt uitspringen. Ga voor een zeshoekig tegeltje of een printje als je opzoek bent naar een echte eye-catcher.

Apparatuur musthaves
Een keuken waar je blij van wordt bevat natuurlijk wel iets meer dan alleen een mooi kleurenpalette. Als apparatuur ergens belangrijk is, dan is dat toch wel in de keuken en je kunt vast al raden welk apparaat onze voorkeur heeft. We zijn nergens zonder ons kopje koffie in de morgen en investeren in een machine van kwaliteit is dan ook een absolute must do! Voor de dagen dat je zin hebt in een kopje thee is een Quooker een echte aanrader, check megadumpdalen.nl voor een goede deal en een breed assortiment.

Lees ook:  Wooninspiratie: zo creëer je meer sfeer in huis

Potten en pannen: hang ze op!
Dan nog een tip die functie en interieur combineert: hang je potten en pannen op! Boven het fornuis of gewoon over de gehele lengte van het aanrecht; makkelijk voor het grijpen en het ziet er gewoon super tof uit! Check horecagrootkeukenshop.nl voor professionele, complete sets die bijna te mooi zijn om te gebruiken! Dan maar eten bestellen toch?

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy