Het is weer tijd om te loungen!

by Sheima Josodimedjo

De buitentemperatuur komt weer langzaam omhoog. Heerlijk! Dat betekent vaker en langer buiten chillen in de tuin, op balkon of het terras. Tijd om flink te genieten. Maar hoe krijg je dat plekje zo comfortabel en stijlvol mogelijk?

Wie al langs tuincentra is geweest heeft het vast al opgemerkt. De trendkleuren van loungemeubelen zijn dit jaar licht en natuurlijk. Denk aan lichte tinten grijs, wit en lichtbruin. En die kun je makkelijk weer een eigen touch geven met bijvoorbeeld pastelkleurige kussens en dekentjes.

Niets is zo lekker als neerploffen op een heerlijke loungeset in de buitenlucht. En je hoeft die natuurlijk niet per se in de trendkleuren van dit jaar aan te schaffen. Genoeg leuke kleuren om uit te kiezen én in verschillende soorten en maten. Het is maar wat bij jou en je buitenruimte past. Ga je voor een grote loungeset? Of kies je voor meerdere loungestoelen bij elkaar?

Heb je een balkon? No worries. Ook wanneer je een wat kleinere ruimte hebt kun je heerlijk relaxen in de zon. Hang bijvoorbeeld een hangstoel in de hoek van je balkon. Liever niet aan de gang met een ladder, een boor en schroefjes, dan zijn er ook nog handige hangstoelen die je gewoon kan neerzetten in de hoek. En er zijn er zoveel leuke te scoren op dit moment!

Team Daily Cappuccino krijgt al helemaal zin in die lange zomeravonden. Waar en waarop lig jij lekker te loungen deze zomer?

Lees ook:  Hello, I'm Local

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy