CampStove - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Houtbrander die je kampvuur omzet in elektriciteit

Fervent kampeerder? Dan wordt je zeker blij van de BioLite CampStove 2, een rookvrij kampvuur, fornuis en laadstation in één.

Deze handige kampeergadget is een kleine houtbrander die je kampvuur omzet in elektriciteit. Dit gebeurt in de oranjekleurige thermo-elektrische generator die gekoppeld is aan de brander. Via een USB-aansluiting laad je hier je smartphone en al je andere gadgets mee op. Een ingebouwde blower zorgt ervoor dat het vuur optimaal brandt met sprokkelhout als gratis brandstof.

CampStove - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

De blower kent daarnaast vier standen: turbo, koken, sudderen en kampvuur. Omdat je er ook een speciale lamp bij krijt geleverd kan je je eten ook nog eens verlichten tijdens het koken. Dat worden culinaire avondjes rond het kampvuur deze zomer!

CampStove - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Lees ook:  Winter? Welke winter? Als je slim bent boek je nu alvast je zomervakantie. Lees onze reistips!

0 comments on “Houtbrander die je kampvuur omzet in elektriciteit

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *