Houtbrander die je kampvuur omzet in elektriciteit

by Imke Walenberg

Fervent kampeerder? Dan wordt je zeker blij van de BioLite CampStove 2, een rookvrij kampvuur, fornuis en laadstation in één.

Deze handige kampeergadget is een kleine houtbrander die je kampvuur omzet in elektriciteit. Dit gebeurt in de oranjekleurige thermo-elektrische generator die gekoppeld is aan de brander. Via een USB-aansluiting laad je hier je smartphone en al je andere gadgets mee op. Een ingebouwde blower zorgt ervoor dat het vuur optimaal brandt met sprokkelhout als gratis brandstof.

CampStove - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

De blower kent daarnaast vier standen: turbo, koken, sudderen en kampvuur. Omdat je er ook een speciale lamp bij krijt geleverd kan je je eten ook nog eens verlichten tijdens het koken. Dat worden culinaire avondjes rond het kampvuur deze zomer!

CampStove - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Lees ook:  Goed voorbereid op kampeer- en caravanvakantie? Wij geven 10 handige tips!

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy