Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
paasontbijt - daily cappuccino - lifestyle blog

Het ideale paasontbijt

Aankomend weekend schuiven we ’s ochtends massaal weer aan voor het paasontbijt. Een paar keer in het jaar mag je heerlijk zondigen en je storten op al het lekkers wat een echt goed uitgebreid paasontbijt te bieden heeft. Heb je behoefte aan wat paasontbijt-inspiratie en wil je een keer niet de geijkte paasstol (hoewel altijd lekker) op tafel zetten? Wij tippen onze favorites:

Een ontbijt zonder ei is natuurlijk ondenkbaar. Kies echter eens keer voor kwarteleieren. Deze kleine en schattige eitjes met hun gevlekte schil hoef je maar kort te koken en zijn wat zachter van smaak.

Goed wakker worden tijdens het paasontbijt doe je met een lekkere bak koffie. Liefst die van Café Intención, een koffie met een volle, licht kruidige smaak, op basis van biologisch geteelde en fairtrade in Zuid-Amerika verhandelde koffie van hooglandplantages.

paasontbijt - daily cappuccino - lifestyle blog

Wil je gezond én lekker combineren? Ga dan voor zelfgemaakte havermout ontbijtmuffins met bessen. Super makkelijk te maken, ziet er leuk uit en vol met goede vezels.

Voor degenen die behoefte heeft aan wat hartigs tijdens het ontbijt zet je een Torta Pasqualina, oftewel paasquiche, op tafel. Kan je gelijk pronken met je culinaire skills.

De nodige vitamines komen op tafel in de vorm van een alcoholvrije sangria. Oftewel: pers flink wat sinaasappels uit en vul dit in een kan met allemaal fijngesneden fruit zoals aardbeien, kiwi en meloen.

Nog een gaatje over? Dat komt goed uit, want die ‘te-lekker-om-te-laten-staan-chocolade-paashaas’ hoort er natuurlijk ook nog bij!

Categories Food

Na een snelle start als model, koos ik na mijn middelbare school toch voor het studentenleven. Mijn interesse voor mode was echter al flink aangewakkerd en niet meer te temperen.Tijdens mijn studie (Middeleeuwse Literatuur, mijn andere grote passie) bleef ik dan ook actief bezig met mode en lifestyle. Om studie en mode nog beter te combineren, bracht ik een deel van mijn studie door aan de universiteit van modestad Milaan. Voor een Amerikaans mode website publiceerde ik wekelijks modenieuws en werd ik gevraagd 'street fashion' te fotograferen voor o.a. Cosmopolitan Hong Kong.Na het afronden van mijn studie ging ik aan de slag bij een pr-bureau en een crossmediaal bureau om vervolgens toch de keuze voor mijzelf te maken in de vorm van Stijlmeisje. Als Stijlmeisje ben ik actief als styliste en fashion blogger. Daarnaast ben ik natuurlijk actief als editor-in-chief/founder van Daily Cappuccino.

0 comments on “Het ideale paasontbijt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *