paasontbijt - daily cappuccino - lifestyle blog

Het ideale paasontbijt

Aankomend weekend schuiven we ’s ochtends massaal weer aan voor het paasontbijt. Een paar keer in het jaar mag je heerlijk zondigen en je storten op al het lekkers wat een echt goed uitgebreid paasontbijt te bieden heeft. Heb je behoefte aan wat paasontbijt-inspiratie en wil je een keer niet de geijkte paasstol (hoewel altijd lekker) op tafel zetten? Wij tippen onze favorites:

Een ontbijt zonder ei is natuurlijk ondenkbaar. Kies echter eens keer voor kwarteleieren. Deze kleine en schattige eitjes met hun gevlekte schil hoef je maar kort te koken en zijn wat zachter van smaak.

Goed wakker worden tijdens het paasontbijt doe je met een lekkere bak koffie. Liefst die van Café Intención, een koffie met een volle, licht kruidige smaak, op basis van biologisch geteelde en fairtrade in Zuid-Amerika verhandelde koffie van hooglandplantages.

paasontbijt - daily cappuccino - lifestyle blog

Wil je gezond én lekker combineren? Ga dan voor zelfgemaakte havermout ontbijtmuffins met bessen. Super makkelijk te maken, ziet er leuk uit en vol met goede vezels.

Voor degenen die behoefte heeft aan wat hartigs tijdens het ontbijt zet je een Torta Pasqualina, oftewel paasquiche, op tafel. Kan je gelijk pronken met je culinaire skills.

De nodige vitamines komen op tafel in de vorm van een alcoholvrije sangria. Oftewel: pers flink wat sinaasappels uit en vul dit in een kan met allemaal fijngesneden fruit zoals aardbeien, kiwi en meloen.

Nog een gaatje over? Dat komt goed uit, want die ’te-lekker-om-te-laten-staan-chocolade-paashaas’ hoort er natuurlijk ook nog bij!

Lees ook:  Zelf aan de slag met Gin-Tonic’s
Categories Food

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Het ideale paasontbijt

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *