moederdag - daily cappuccino - lifestyle blog

Herinneringen aan de muur voor Moederdag

Het is bijna Moederdag en dus zetten we onze moeders weer extra in het zonnetje. Elke moeder is anders, dus verdient ze ook een speciaal cadeau. Niet weer die parfum waarvan je weet dat ze die al jaren gebruikt (heel lief hoor, maar die koopt ze vast wel zelf als ‘ie op raakt). Ook geen bos bloemen met daarbij een giftcard waarmee ze zelf wat kan uitzoeken.

Nee, laten we voor iets persoonlijks gaan. Iets van jou aan haar. Iets waarmee je kan laat zien dat je haar aanwezigheid waardeert. En waarmee zij jouw aanwezigheid zal waarderen, zelfs wanneer je er niet bent.

Die speciale foto
Ga op zoek naar dé foto die een lach op je moeders gezicht tovert. Scroll door je foto’s op je telefoon, of door het album op jullie familie-Facebookpagina. Dat perfecte moment toen je broer een foto maakte van jou en je moeder, precies op het moment dat je moeder taart in je gezicht smeet op je verjaardag. En zij zelf keihard in de lach schoot. Dat is die foto! Of dat ene kiekje van die keer dat je met haar op vakantie ging. Waarschijnlijk kijk je zelf terug met een lach, en je moeder al helemaal. Of zorg ervoor dat de mensen waar jouw mama blijf van wordt samen komen en maak die foto. Op deze manier geef je haar een mooie herinnering mee. Ook wordt de wand met foto’s bij je moeder thuis een stuk gezelliger.

Je kan de foto gewoon uitprinten en in een lijstje doen, maar een tip om het je moeder makkelijk te maken: bestel een foto op canvas. Ze kan het canvas namelijk neerzetten op een mooi plekje, maar ze kan er ook voor kiezen om hem aan de muur te hangen (makkelijk zonder gaatjes boren!). Tenslotte zorgt de kwaliteit van linnen ervoor dat die speciale herinnering mooi afgedrukt wordt voor jouw mama.

Lees ook:  De Ray-Ban Story REMIX: jouw social media feed op een zonnebril

Een fijne moederdag alvast!

0 comments on “Herinneringen aan de muur voor Moederdag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *