groente carving - daily cappuccino - lifestyle blog

Arty groen(t)e bisectie

De Japanse (Instagram-)kunstenaar @gakugakugakugakugaku1 bewijst dat je elk stuk groente als canvas kan gebruiken om geometrische vormen in uit te snijden. Van een stronk broccoli tot aan een pompoen. En dan natuurlijk niet zomaar geometrische vormen, maar allerlei ingenieuze kunstige patronen.

groente carving - daily cappuccino - lifestyle blog groente carving - daily cappuccino - lifestyle blog

Lees ook:  Hoeveel kun je besparen met zonnepanelen?
Categories Design Food

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

1 comment on “Arty groen(t)e bisectie

  1. Dat ziet er leuk uit!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *