5x gewoontes die je ochtend routine zullen verbeteren

by Isabeau Kamphuis

We zien continue gezonde recepten die we willen uitproberen en fitgirls op wie we stiekem jaloers zijn voorbij komen op Instagram en Pinterest. We pinnen alle sportroutines die we willen uitproberen op een bord waar we vervolgens nooit meer naar omkijken. Herkenbaar? We snappen het helemaal want wie heeft dit niet? Maar als jij toch wel jaloers bent op die mensen die het helemaal voor mekaar lijken te hebben en niet weten wat stoppen is dan hebben wij wat kleine tips voor je ochtend routine.

You snooze, you loose
Deze heb je vast eerder gehoord en als je net als de meeste van ons een enorme fan bent van de snooze knop hebben we slecht nieuws voor je; ’s ochtends je wekker snoozen maakt je alleen maar vermoeider. Het beste wat je kun doen is in één keer je bed uit springen.

Easy peasy lemon squeezy
Een glaswater met een schijfje citroen helpt je wakker worden. niet alleen is het verfrissend en hydraterend maar help je hiermee ook je spijsvertering op gang.

Vitamines
Als je toch bezig bent met je glaasje citroen water, neem dan meteen wat aanvullende vitamines in. Research doen naar welke vitamines jou kunnen helpen met bijvoorbeeld het bestrijden van je standaard middag dip en deze standaard innemen helpen je bij het hebben van een productieve en gezonde dag, en op de lange termijn, een productief en gezond leven!

Ontbijt altijd!
Maar natuurlijk moet je op meer kauwen dan een vitamine pilletje. Sla daarom nooit, maar dan ook nooit, je ontbijt over. Het is waar wat ze zeggen: je ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. Hier haal je enorm veel energie uit en voorkom je snaaibuien later op de dag. Gelukkig vind je op Pinterest genoeg inspiratie voor gezonde en snelle ontbijtjes.

Lees ook:  Fictief kinder uitzendbureau Kidworks vraagt aandacht kinderarbeid (+ tips hoe jij kan helpen!)

Rek en strek
Kom je aan het einde van een lange dag wel eens thuis met spierpijn terwijl je niets bijzonder of anders dan normaal gedaan heb? Door ’s ochtends wat rekoefeningen te doen warm je je spieren op en stoom je ze klaar voor de dag zo voorkom je dat vermoeide gevoel waar niemand op zit te wachten. De perfecte manier om dit te doen? Op Pinterest vind je meerder 5-minuten yoga morning work-outs om uit te proberen. Vijf minuutjes in ruil voor een goed begin van je dag!

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy