Oranje gadgets - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

5 x Gadgets met een (koninklijk) oranje tintje

1) Oranje kaasmes
Hollandscher kan haast niet. Met deze handige oranje-gekleure ‘slicer‘ kan je heel handig plakken kaas afsnijden. Verstelbaar in drie verschillende diktes.

Oranje gadgets - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

2) Oranje ‘haarvanger’
Erger jij je ook altijd groen en geel aan verstoptje afvoerputjes in je douche of bad? Vol haren van je huisgenoten (nooit van jezelf natuurlijk…). Dan is deze ‘hair-catcher‘ een musthave. Stop het in je afvoerput en je kan de haren eenvoudig verwijderen.

Oranje gadgets - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

3) Oranje babyvoeding-dispenser
Wat een uitvinding! De Squirt Baby Food Dispensing Spoon is een super-handige lepel waar ook gelijk een dispenser aan vast zit waar het babyvoedsel in zit. Knijp in de dispenser en de lepel vult zich weer met eten. Werkt ideaal tegen knoeien.

Oranje gadgets - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Oranje gadgets - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

4) Oranje eekhoorn thee-dispenser
Een eekhoorn en theehouder in-één. Wat wil je nog meer… Deze grappige theehouder in de vorm van een oranje eekhoorn vul je met je lievelingsthee, hang hem aan de zijkant van je glas en zijn staart doet de rest van het werk.

Oranje gadgets - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

5) Oranje toaster-en-koffiezetapparaat-in-één
Toast met een goede kop koffie in de ochtend; hoeveel mensen beginnen er zo niet hun dag. En het liefst ook nog een beetje snel gemaakt, want we hebben immers haast zo net uit bed. Ideaal is dit apparaat dan ook, waarmee je beide tegelijkertijd kan klaarmaken.

Oranje gadgets - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Lees ook:  Vegan restaurants voor beginners
Categories Food Gadgets

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “5 x Gadgets met een (koninklijk) oranje tintje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *