5 x Gadgets met een (koninklijk) oranje tintje

by Imke Walenberg

1) Oranje kaasmes
Hollandscher kan haast niet. Met deze handige oranje-gekleure ‘slicer‘ kan je heel handig plakken kaas afsnijden. Verstelbaar in drie verschillende diktes.

Oranje gadgets - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

2) Oranje ‘haarvanger’
Erger jij je ook altijd groen en geel aan verstoptje afvoerputjes in je douche of bad? Vol haren van je huisgenoten (nooit van jezelf natuurlijk…). Dan is deze ‘hair-catcher‘ een musthave. Stop het in je afvoerput en je kan de haren eenvoudig verwijderen.

Oranje gadgets - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

3) Oranje babyvoeding-dispenser
Wat een uitvinding! De Squirt Baby Food Dispensing Spoon is een super-handige lepel waar ook gelijk een dispenser aan vast zit waar het babyvoedsel in zit. Knijp in de dispenser en de lepel vult zich weer met eten. Werkt ideaal tegen knoeien.

Oranje gadgets - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Oranje gadgets - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

4) Oranje eekhoorn thee-dispenser
Een eekhoorn en theehouder in-één. Wat wil je nog meer… Deze grappige theehouder in de vorm van een oranje eekhoorn vul je met je lievelingsthee, hang hem aan de zijkant van je glas en zijn staart doet de rest van het werk.

Oranje gadgets - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

5) Oranje toaster-en-koffiezetapparaat-in-één
Toast met een goede kop koffie in de ochtend; hoeveel mensen beginnen er zo niet hun dag. En het liefst ook nog een beetje snel gemaakt, want we hebben immers haast zo net uit bed. Ideaal is dit apparaat dan ook, waarmee je beide tegelijkertijd kan klaarmaken.

Oranje gadgets - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Lees ook:  De leukste iPhone hoesjes van dit moment

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy