3 x foodpairing recepten met het nieuwe biologische drankje Honest

by Imke Walenberg

Vanaf deze week is er een nieuw drankje op de markt; Honest. Nu het voorjaar van start is gegaan en de zomer in aantocht is komen er vaak nieuwe drankjes op de markt. De dorst lessen is namelijk wat we willen. En het liefst ook nog een beetje gezond. En dat laatste is precies waarom het nieuwe Honest “stands out of the crowd” volgens ons. Honest is een caloriearme en verfrissende dorstlesser gemaakt van water en kruidenthee, versterkt met natuurlijke fruitsappen en licht gezoet met biologische rietsuiker.

Honest, wat?
Honest is een biologisch drankje dat letterlijk ontstaan is vanuit een keuken-experiment. Bedacht door de New Yorker Seth Goldman. Na een rondje hardlopen had hij dorst en zocht naar een dorstlesser: laag in calorieën, met een heerlijke smaak én eerlijk, maar vond niets. Om die reden ging hij zelf aan de slag en na wat experimenteren in zijn eigen keuken had Seth de juiste blend te pakken. Het resultaat was Honest een caloriearm, verfrissend en biologische dorstlesser gemaakt van water en kruidenthee, versterkt met natuurlijke fruitsappen en licht gezoet met biologische rietsuiker. Verkrijgbaar in de smaken Granaatappel & Bosbessen, Sinaasappel & Mango en Citroen & Honing.

Foodpairing recepten
Na alle smaken geproefd te hebben (bij ons is de smaak Citroen & Honing favoriet!) waren wij het er over eens dat de drankjes het heel goed zouden doen op een zomers feestje waar je naast cocktails, wijn en bier ook wat non-alcoholisch wilt aanbieden. Daarom 3 recepten waarin we laten zien hoe je met behulp van Honest een heerlijk, bijzonder (en) zonnig drankje kan maken:

Lees ook:  5 x de leukste buitensporten voor thuisblijvers om het vakantiegevoel in huis te halen

1) Vijgen explosie
Nodig voor ongeveer 2 drankjes (te bewaren in de koelkast voor 2 dagen):
– 300 ml Honest Granaatappel & Bosbessen
– 2 vijgen waar je een kleine inkeping in snijdt
– wat kaneelsuiker om de rand van je glas mee te versieren

3 x foodpairing recepten met het nieuwe biologische drankje Honest - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog 3 x foodpairing recepten met het nieuwe biologische drankje Honest - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog 3 x foodpairing recepten met het nieuwe biologische drankje Honest - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

2) Oranje boven
Nodig voor ongeveer 2 drankjes (te bewaren in de koelkast voor 2 dagen):
– 300 ml Honest Sinaasappel & Mango
– 1 sinaasappel waarvan je de huid in één krul afschilt
– 2 dunne wortels, schoongewassen en geschild

3 x foodpairing recepten met het nieuwe biologische drankje Honest - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog 3 x foodpairing recepten met het nieuwe biologische drankje Honest - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog 3 x foodpairing recepten met het nieuwe biologische drankje Honest - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

3) Fruity twist
Nodig voor ongeveer 2 drankjes (te bewaren in de koelkast voor 2 dagen):
– 300 ml Honest Citroen & Honing
– wat stukjes cantaloupe meloen en witte druiven aan en satestokje geregen
– wat verse munt voor in je drankje

3 x foodpairing recepten met het nieuwe biologische drankje Honest - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog 3 x foodpairing recepten met het nieuwe biologische drankje Honest - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog 3 x foodpairing recepten met het nieuwe biologische drankje Honest - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

De bovenstaande drankjes uitserveren tijdens een picknick? Zorg dan dat je alle ingrediënten thuis al in bakjes hebt klaar gemaakt. Hartstikke eenvoudig om vervolgens op locatie de drankjes klaar te maken. En heb je ingrediënten over? Dan kan je die primaprima alsnatuurlijk prima als gezonde snack bij de picknick uitserveren. Saluti!

Hoewel we als Daily Cappuccino enthousiast zijn over dit product en het originele content betreft, willen we wel aangeven dat het een ‘Sponsored article ‘ voor Honest betreft.

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy