Paas-bestemmingen - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

10 x populairste paas-bestemmingen

Het Paasweekend is voor velen het uitgelezen moment om even lekker een lang weekend weg te gaan. Maar waar ga je heen? Welke bestemmingen zijn het meest populair? Uit onderzoek door Expedia blijkt dat Londen de meest populaire vakantiebestemming onder Nederlanders gedurende het aankomende paasweekend is.

Maar de rest van Europa doet het ook goed. Naast Londen staan ook Rome, Barcelona en Amsterdam in de top 5 favoriete bestemmingen. Opvallend is dat Nederlanders graag in Europa blijven: New York is namelijk de enige niet-Europese bestemming in de top 10. Nieuwkomers in het lijstje zijn het Valencia, Lissabon en Ibiza.

De top 10 lijst met favoriete Paasbestemmingen van Nederlanders ziet er als volgt uit:

1) Londen
2) Rome
3) New York
4) Barcelona
5) Amsterdam
6) Berlijn
7) Valencia
8) Lissabon
9) Ibiza
10) Parijs

Wat doe jij met Pasen? Ga je naar een van bovenstaande bestemmingen of zit je lekker thuis met de familie aan het Paasontbijt?

Lees ook:  Met het gezin op vakantie met de auto, tips & tricks
Categories Travel

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “10 x populairste paas-bestemmingen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *