10 x populairste paas-bestemmingen

by Imke Walenberg

Het Paasweekend is voor velen het uitgelezen moment om even lekker een lang weekend weg te gaan. Maar waar ga je heen? Welke bestemmingen zijn het meest populair? Uit onderzoek door Expedia blijkt dat Londen de meest populaire vakantiebestemming onder Nederlanders gedurende het aankomende paasweekend is.

Maar de rest van Europa doet het ook goed. Naast Londen staan ook Rome, Barcelona en Amsterdam in de top 5 favoriete bestemmingen. Opvallend is dat Nederlanders graag in Europa blijven: New York is namelijk de enige niet-Europese bestemming in de top 10. Nieuwkomers in het lijstje zijn het Valencia, Lissabon en Ibiza.

De top 10 lijst met favoriete Paasbestemmingen van Nederlanders ziet er als volgt uit:

1) Londen
2) Rome
3) New York
4) Barcelona
5) Amsterdam
6) Berlijn
7) Valencia
8) Lissabon
9) Ibiza
10) Parijs

Wat doe jij met Pasen? Ga je naar een van bovenstaande bestemmingen of zit je lekker thuis met de familie aan het Paasontbijt?

Lees ook:  De beste surfspot in Europa!

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy