Work-out musthaves

by Isabeau Kamphuis

Schiet niet in de stress, maar bikini seizoen komt er weer aan. Dat betekent dat het tijd is voor de sportschool en salades want ook al heb je misschien nog het gevoel dat het nog wel even duurt voor je die zwemkleding uit de kast kunt trekken, je hebt niet van de één op de andere dag een bikini body! Helaas.. Gelukkig zit er ook een leuke kant aan de weg naar je strand lichaam: tijd om te shoppen en alle healthy lifestyle musthaves aan te schaffen. Dit heb je nodig.

1) De juiste outfit
Sporten is dan misschien niet je favoriete bezigheid, shoppen voor outfits waarschijnlijk wel! Gelukkig is er genoeg leuke sportkleding te vinden waardoor je bijna wilt zweten. Niks motiverender dan een killer outfit.

2) Echte #fitgirl sportschoenen
En dan natuurlijk wel in een kleur die past bij je recent aangeschafte sport kleding. Want als je dan echt jezelf naar de sportschool gaat slepen moet er toch tenminste een Instagram waardige foto uitkomen zodat de rest van de wereld ook kan zien hoe goed je bezig bent. Ohja en ze moeten lekker zitten.

3) De perfecte sporttas
Die killer outfit en sportschoenen moeten natuurlijk ook vervoert worden. Met de sporttassen van kwd.nl zit je sowieso goed! Professionele kwaliteit en ruime voor alles wat je nodig kunt hebben in de sportschool. Of investeer in een weekendtas en ga in stijl naar de sportschool. Extra pluspunt: je kunt hem ook gebruiken voor een weekendje weg! De meest fashionable weekendtassen vindt je op urbanbozz.com.

Lees ook:  Met deze tips slaap je in 2024 wél goed

4) Een bidon met je levensmotto
Een motiverende tekst of een vodka of wijn quote, you decide! Veel water drinken is belangrijk voor het krijgen van een bikini body dus ga voor en flesje die je zonder moeite overal mee naar toe neemt omdat hij gewoon té leuk is.

5) Een salad to-go bakje
Er zijn zoveel verschillende bakjes te krijgen, met aparte lagen en containers voor je dressing je kunt het zo gek niet verzinnen. Zo heb jij in ieder geval geen excuus om je dieet te breken.

Good luck!

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy