Greenhouse Festival - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Weekendtip: Greenhouse Festival

Behoefte aan meer groen in je leven of überhaupt groene(re) vingers? Ga dan zondag 2 april naar het Transformatorhuis in de Westergasfabriek. Hier vindt dan namelijk het Greenhouse Festival plaats georganiseerd door Let It Grow.

Tijdens het festival kan je ervaren hoe bloemen, planten en groene technologie bijdragen aan een gelukkiger en gezonder leven in de stad. Van kunstenaars tot start-ups, van chefs tot architecten… alle trendsetters van de groene beweging zijn zondag verzameld onder één dak voor een dag vol workshops, muziek, eten, drinken en shop-in-shops.

Het ultieme event om zelf aan de slag te gaan met een urban green way of living. En o ja… ingang is gratis!

Lees ook:  50 jaar Bed-in for Peace met John Lennon en Yoko Ono

0 comments on “Weekendtip: Greenhouse Festival

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *