Fiets - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Waarom een fiets het beste vervoersmiddel is

Nederland is hét fietsenland! We staan erom bekend dat we alles op de fiets doen, we gaan zelfs in pak naar ons werk op de fiets… en dat allemaal zonder helm?! Wij gekke Nederlanders weten niet eens wat een helm is, het begint er alleen ook steeds meer op te lijken dat we af en toe vergeten wat een fiets is. We hebben er waarschijnlijk allemaal eentje in de schuur staan maar veel Nederlanders pakken toch steeds vaker de auto. Daar zijn wij het natuurlijk niet helemaal eens, want fietsen is niet alleen leuk maar ook nog is goed voor je!

“Nederland fietsenland, je bedoelt Nederland regenland!”, oké oké, het regent hier inderdaad nogal vaak. Maar de zonnige dagen komen langzaam weer tevoorschijn en dat excuus kun je dus mooi achterin de kast opbergen met je dikke truien en winterjassen! Door iets vaker de auto te laten staan en je trouwe tweewieler tevoorschijn te toveren is het veel makkelijker om het halen van je dagelijkse beweging te combineren met je drukke leven.

Maar voor het geval dat je het gemist had: fietsen is veel leuker dan met de auto gaan. Niets lekkerder dan op je omafiets door de stad te rijden op een zonnige zaterdagochtend. Onderweg ergens stoppen voor een kop koffie om vervolgens even langs de markt te trappen voor verse groenten en dat allemaal terwijl je een kleurtje krijgt. Woon je vlakbij het strand? Helemaal perfect! De zoute zeelucht in je gezicht en door je haren en een grote zonnebril op je neus. Oh, en je vindt gegarandeerd een parkeerplek! Kortom: alleen maar voordelen! Noem maar eens een betere besteding van je vrije dag op. Lastig, of niet?

Lees ook:  Beleggen met een klein budget? Geen probleem

0 comments on “Waarom een fiets het beste vervoersmiddel is

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *