Vakantie creditcard - 5 tips - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Veilig betalen in het buitenland, 5 tips:

Als je op vakantie gaat naar het buitenland dan is een creditcard waarschijnlijk het meest geaccepteerde betalingsmiddel. Daarnaast is het ook nog eens een veilig manier van betalen. Maar het is zeker handig om op een aantal dingen te letten. Daarom 5 tips voor veilig betalen met je creditcard in het buitenland:

1) Controleer voordat je weg gaat je limiet en vervaldatum. Niets vervelender dan een creditcard meenemen die niet (meer) geldig is. Een nieuwe kaart op tijd aanvragen is dus essentieel.

2) Beperk je creditcard-gebruik tot één kaart. Daardoor voorkom je dat je het overzicht van je uitgaven verliest.

3) Wees er bewust van dat er extra kosten aan het gebruik van een creditcard kunnen zitten. Denk hierbij onder andere aan transactiekosten.

4) Bewaar altijd alle bonnetjes van je betalingen. Zo kan je achteraf altijd checken of de afschrijvingen wel kloppen.

5) Neem voor de zekerheid ook altijd contant geld mee. Zo weet je echt zeker dat je nooit voor een onverwachte situatie komt te staan.

Lees ook:  Travel X Art tip: hou je van hedendaagse kunst? Neuss is the place to be! 
Categories Travel

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Veilig betalen in het buitenland, 5 tips:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *