Trend gespot: kleur hinten in het haar

by Imke Walenberg

De warme dagen komen er langzamerhand aan en je bent toe aan een nieuwe look! De dikke truien verdwijnen naar de hoge planken in je kast en de t-shirts komen langzaam weer te voor schijn. Wij zeggen: daar hoort ook een nieuwe haarkleur bij!

Na weken, misschien zelfs maanden intense research op Pinterest ben je er eindelijk uit wat nou de perfecte kleur is voor jouw metamorfose. Best wel spannend natuurlijk en tenzij je veel ervaring hebt met zelf verven snappen wij het erg goed als je die job liever aan de professionals overlaat. Zij hebben nou eenmaal toegang tot een kappersgroothandel en werken met de beste producten en ervaring waar je U tegen zegt. Daarnaast kunnen zij jou het beste advies geven als het gaat om kleurbehoud. Want jammer genoeg blijft je kleur niet heel lang zitten wanneer je deze niet goed verzorgt. Zelf al vast research doen naar welke merken, kleuren en verzorgingsproducten er zijn? Kijk dan hier.

Recent schreven we een artikel over de haartrends voor de lente van 2017 en kleur speelt in die categorie een grote rol. Eerder hadden we het over de kleurtrend “blorange” en hoe roodtinten in het algemeen lijken terug te komen. Maar er is ons nog iets opgevallen op het gebied van haarkleur: subtiele kleur hinten. Perfect voor iedereen die het liefste aan de slag zou gaan met popping colors maar het toch niet zo goed durft, om wat voor reden dan ook.

Onze favorieten van dit moment zijn toch wel de kleine hints paar of roze, maar het leuke aan deze look is dat je helemaal zelf kunt bepalen voor welke kleur je gaat. Als je het eindresultaat zo natuurlijk mogelijk wilt houden hebben we nog wel één tip voor je: ga voor een kleur die qua toon en warmte niet te veel afwijkt van je eigen kleur. Zo creëer je lichte nuances en rock je toch een nieuwe look.

Lees ook:  3 x tips om betaalbare kunst in huis te halen

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy