Dé schoenen-trends van voorjaar 2017

De lente is zo’n typisch seizoen waarin je eigenlijk al heel graag die leuke open schoenen of slippertjes aan wilt doen, maar waarvoor het eigenlijk nog nét te koud is. Gelukkig zijn er heel veel toffe schoenen dit seizoen die het deze lente super doen bij de rest van je luchtige(re) outfit. De trends onder elkaar:

1) Enkellaarsjes
De lange laarzen kan je nu wel echt opbergen, totdat over een half jaar de herfst weer zijn intrede doet. Enkellaarsjes zijn echter prima om door te dragen tot in de zomer. Zeker wanneer je ze aanschaft in een mooie taupe of beige kleur zoals deze Gabor laarsjes. Plat, middelhoog of hoog. Het kan allemaal.

2) Pumps
Een mooie pump kan je werkoutfit net wat extra pit geven. Ben je gezegend met mooie slanke kuiten, dan is de pump met een sleehak een perfecte, zomerse keuze. Laat die benen maar zien met bijvoorbeeld deze Gabor pumps!

3) Sneakers
Zoals elk seizoen; sneakers are here to stay. Witte sneakers zijn een musthave voor in je schoenenkast. Maar dit seizoen zie je ook veel sneakers in zandkleur of vaalroze. Als tegenhanger van deze zachte kleuren, zie je ook nog steeds veel felle kleuren. Datzelfde geldt overigens ook voor mannen-sneakers.

Lees ook:  Style (m/v): hoe Balenciaga grenzen verlegt, ook dit seizoen
Categories Style

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Dé schoenen-trends van voorjaar 2017

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *