Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Dé schoenen-trends van voorjaar 2017

De lente is zo’n typisch seizoen waarin je eigenlijk al heel graag die leuke open schoenen of slippertjes aan wilt doen, maar waarvoor het eigenlijk nog nét te koud is. Gelukkig zijn er heel veel toffe schoenen dit seizoen die het deze lente super doen bij de rest van je luchtige(re) outfit. De trends onder elkaar:

1) Enkellaarsjes
De lange laarzen kan je nu wel echt opbergen, totdat over een half jaar de herfst weer zijn intrede doet. Enkellaarsjes zijn echter prima om door te dragen tot in de zomer. Zeker wanneer je ze aanschaft in een mooie taupe of beige kleur zoals deze Gabor laarsjes. Plat, middelhoog of hoog. Het kan allemaal.

2) Pumps
Een mooie pump kan je werkoutfit net wat extra pit geven. Ben je gezegend met mooie slanke kuiten, dan is de pump met een sleehak een perfecte, zomerse keuze. Laat die benen maar zien met bijvoorbeeld deze Gabor pumps!

3) Sneakers
Zoals elk seizoen; sneakers are here to stay. Witte sneakers zijn een musthave voor in je schoenenkast. Maar dit seizoen zie je ook veel sneakers in zandkleur of vaalroze. Als tegenhanger van deze zachte kleuren, zie je ook nog steeds veel felle kleuren. Datzelfde geldt overigens ook voor mannen-sneakers.

Categories Fashion

Na een snelle start als model, koos ik na mijn middelbare school toch voor het studentenleven. Mijn interesse voor mode was echter al flink aangewakkerd en niet meer te temperen.Tijdens mijn studie (Middeleeuwse Literatuur, mijn andere grote passie) bleef ik dan ook actief bezig met mode en lifestyle. Om studie en mode nog beter te combineren, bracht ik een deel van mijn studie door aan de universiteit van modestad Milaan. Voor een Amerikaans mode website publiceerde ik wekelijks modenieuws en werd ik gevraagd 'street fashion' te fotograferen voor o.a. Cosmopolitan Hong Kong.Na het afronden van mijn studie ging ik aan de slag bij een pr-bureau en een crossmediaal bureau om vervolgens toch de keuze voor mijzelf te maken in de vorm van Stijlmeisje. Als Stijlmeisje ben ik actief als styliste en fashion blogger. Daarnaast ben ik natuurlijk actief als editor-in-chief/founder van Daily Cappuccino.

0 comments on “Dé schoenen-trends van voorjaar 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *