Dé schoenen-trends van voorjaar 2017

by Imke Walenberg

De lente is zo’n typisch seizoen waarin je eigenlijk al heel graag die leuke open schoenen of slippertjes aan wilt doen, maar waarvoor het eigenlijk nog nét te koud is. Gelukkig zijn er heel veel toffe schoenen dit seizoen die het deze lente super doen bij de rest van je luchtige(re) outfit. De trends onder elkaar:

1) Enkellaarsjes
De lange laarzen kan je nu wel echt opbergen, totdat over een half jaar de herfst weer zijn intrede doet. Enkellaarsjes zijn echter prima om door te dragen tot in de zomer. Zeker wanneer je ze aanschaft in een mooie taupe of beige kleur zoals deze Gabor laarsjes. Plat, middelhoog of hoog. Het kan allemaal.

2) Pumps
Een mooie pump kan je werkoutfit net wat extra pit geven. Ben je gezegend met mooie slanke kuiten, dan is de pump met een sleehak een perfecte, zomerse keuze. Laat die benen maar zien met bijvoorbeeld deze Gabor pumps!

3) Sneakers
Zoals elk seizoen; sneakers are here to stay. Witte sneakers zijn een musthave voor in je schoenenkast. Maar dit seizoen zie je ook veel sneakers in zandkleur of vaalroze. Als tegenhanger van deze zachte kleuren, zie je ook nog steeds veel felle kleuren. Datzelfde geldt overigens ook voor mannen-sneakers.

Lees ook:  Hoera: de onderbroek is 100 jaar!

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy