Rondje reuzenrad met een kommetje noodles

by Wanda Bregman

Hij staat er weer: het reuzenrad in hartje Rotterdam! En Rotterdam is er klaar voor, weer of geen weer, dat maakt in deze reuzenrad niet uit. Naast de Markthal staat ‘ie. Net als vorig jaar, toen stond het gigantische reuzenrad er ter ere van ‘Rotterdam viert de stad’ en trok duizenden bezoekers. Nu is het rad dus terug en wel voor het laatste jaar. Degene die dus vorig jaar geen kans hebben gehad om een rondje te maken, als de wiedeweerga naar Rotterdam om in vogelvlucht de hippe Manhattan aan de Maas in een oogopslag te bekijken. Elke ochtend om 10:00 uur kun je instappen in een van de 42 6-persoonscabines van het 55 meter hoge reuzenrad. Van maandag tot en met woensdag maak je een rit tot 21:00 uur. En op donderdag heb je een uurtje langer. Dan kun je tot 22:00 uur van het fenomenale uitzicht genieten.

Je zit in gesloten cabines dus jonge passagiertjes kunnen ook mee, je hoeft niet bang te zijn dat je eruit valt. En ook bij regen kun je dan gewoon een mooie trip down town in de Maasstad maken. In het weekend, van vrijdag tot en met zondag ervaar je een optimaal ‘Rotterdam by night’ gevoel want dan is het rad geopend tot  23:00 uur. Je ziet vanaf het hoogste punt de complete stad, vanaf de Brienenoordburg tot aan de havens en vanaf Rotterdam-Zuid tot aan Rotjeknor-Noord. Een prachtige – en laatste! – kans om op een spectaculaire wijze kennis te maken met het Rotterdamse. Niets te doen van het weekend? Lekker gaan, tot en met 9 april kun je een rondje maken. En als je er toch bent, eet dan gelijk even een kommetje noodles bij de zojuist geopende noodle en miebar Noo.me. Noo.me staat voor de culinaire interactie tussen de noodle en de gasten (me). Ook knipoogt ‘me’ naar mie. Bij Noo.me zeggen ze de gasten uit te dagen om noodles en mie te leren kennen als een gezonde, volwaardige maaltijd. Je stelt zelf je volledige kom noodles of mie samen door een leuk mix & match-model inclusief verschillende toppings. Noo.me zit aan de Botersloot, vlak bij het reuzenrad.

Lees ook:  5 x origineel overnachten in Rotterdam

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy