Theezak voor in bad - Bath Brew - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Een reuze theezak voor in bad

Een reuze-theezak die bedoelt is voor in je bad, dat is Bath Brew. Net als bij echte thee, zijn de ’theezakken’ (ze meten 12 bij 12 cm) van Bath Brew verkrijgbaar in verschillende smaken/mixen. Allemaal op basis van Australische lokale en biologische ingredienten én met de hand gemengd.

Theezak voor in bad - Bath Brew - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Zelf zijn we, hoe kan het ook anders, fan van de limited coffee & chai collectie. In de Chai Tea mix zit onder andere zoete sinaasappel, kardemom, zwarte peper en witte klei. Bij deze Chai Tea voor in bad krijg je ook nog een coffee scrub & soak geleverd om je lijf van hernieuwde energie te voorzien. Lekker!

Theezak voor in bad - Bath Brew - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Ook fijn is dat dit alles wordt geleverd in een erg mooie verpakking voor een net zo’n mooi prijsje (net geen 17 dollar).

Lees ook:  De fijnste flexwerkplekken van Utrecht voor veel inspiratie
Categories Style

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Een reuze theezak voor in bad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *